Διπλασίασε το χαρτοφυλάκιο της η D.A.S.- Hellas

Σε κλίμα χαράς, κεφιού και με πνεύμα αισιοδοξίας γιορτάστηκε το ξεκίνημα της νέας χρονιάς από τους ανθρώπους της D.A.S.-Hellas. Στην άρτια οργανωμένη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από κοινού με την ERGO Hellas, στις φιλόξενες αίθουσες του ξενοδοχείου Intercontinental, κυριάρχησαν τα «καλά νέα» και τα χαμόγελα της επιτυχίας «φώτιζαν» τα πρόσωπα των παρευρισκομένων.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η κα Μ. Αντωνάκη, Γενική Διευθύντρια της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος, η οποία στη σημαντική ομίλια της αποτύπωσε με σαφήνεια τον «χάρτη» της ασφαλιστικής αγοράς του σήμερα, αναφέρθηκε στις τρέχουσες εξελίξεις και κλείνοντας υπογράμμισε την επιτυχημένη «πορεία» των 2 εταιρειών, η οποία στηρίζεται στο κύρος και την αξιοπιστία που διαθέτουν.

Όπως ανακοινώθηκε, την διετία που προηγήθηκε η D.A.S.-Hellas διπλασίασε το portfolio της, γεγονός ιδιαίτερα αξιοσημείωτο στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, ενώ το 2011 «κλείδωσε» αυτή την επιτυχία και αποτέλεσε εφαλτήριο για ακόμα μεγαλύτερη ανάπτυξη.

Θεόδωρος Κοκκάλας  –  Νάντια ΣταυρογιάννηΑνάπτυξη για την οποία ήδη οι άνθρωποί της εργάζονται μεθοδικά και όπως χαρακτηριστικά τόνισε στην ομιλία της η κα Νάντια Σταυρογιάννη, Διευθύνουσα Σύμβουλος της D.A.S.-Hellas, “…δεν εφησυχάζουμε, αφουγκραζόμαστε καθημερινά τις ανάγκες της αγοράς και δημιουργούμε νέα καινοτόμα προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της εποχής». 

Νέα προϊόντα σχεδιασμένα να «ενσωματώνουν» τις αλλαγές στο παραδοσιακό μοντέλο παροχής νομικών υπηρεσιών και να καλύπτουν τις απαιτήσεις που γεννούν η γενικότερη ανασφάλεια, η αγωνία, τα νέα συναλλακτικά ήθη, η αβεβαιότητα που επικρατεί και καθιστά πλέον την ασφάλεια νομικής προστασίας πέρα από χρησιμότητα, αναγκαιότητα.

Το 2011 η D.A.S.-Hellas πίστεψε στις δυνάμεις της και στις ικανότητες των συνεργατών της. Και τα κατάφερε. 

Επένδυσε σημαντικά και ουσιαστικά στην εξυπηρέτηση των ζημιών, στην έγκαιρη ενημέρωση και στην προάσπιση των συμφερόντων των πελατών της. 

Νέοι, άριστα εκπαιδευμένοι συνάδελφοι εντάχθηκαν στην μεγάλη «οικογένεια» της εταιρείας και προσφέρουν ήδη με συνέπεια τις γνώσεις και τον δυναμισμό τους.Βραβεύσεις Συνεργατών, από αριστερά προς τα δεξιά) Γιώργος Αργυρίδης – Φανή Καλαματιανού – Ανδρέας Πανόπουλος -  Peter Stoeckl   - Φώτης Βαλεράς – Ανδρέας Αναγνωστόπουλος - Regina Spieler - Γιώργος Τάσσης -  Νάντια Σταυρογιάννη – Ιωάννης Οικονόμου – Παναγιώτης Μαστρογιάννης

Νέες συνεργασίες που υλοποιήθηκαν με δικηγόρους εξειδικευμένους σε συγκεκριμένα αντικείμενα του δικαίου, παρέχουν την δυνατότητα στην εταιρεία να υποστηρίξει με αποτελεσματικό τρόπο εξειδικευμένα ασφαλιστικά προγράμματα, εμπλούτισαν το υπάρχον επιτυχημένο δίκτυο συνεργατών, συμβάλλοντας και διευκολύνοντας το σύνθετο και δύσκολο έργο όλων για καλύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των υποθέσεων των πελατών.

Συγκινητική στιγμή της βραδιάς αποτέλεσε η αποχαιρετιστήρια ομιλία του κου Peter Stoeckl, μέχρι πρότινος υπεύθυνου σε διεθνές επίπεδο για την Ελλάδα. 

Την Ελλάδα που τόσο αγάπησε, την D.A.S.-Hellas και τους Έλληνες που ταυτίστηκε μαζί τους.

Τον «Πέτρο», όπως του αρέσει πλεον να τον προσφωνούν, διαδέχτηκε στο βήμα η κα Regina Spieler. Στην πρώτη της ομιλία στην Αθήνα ως Regional Manager για την Νότια Ευρώπη, αφού «συστήθηκε»  στο ακροατήριο αναφέρθηκε στους σταθμούς της επιτυχημένης επαγγελματικής σταδιοδρομίας της.

Γιώργος Τάσσης  – D.A.S. - HellasΗ κα Spieler, επαναβεβαίωσε με υπερηφάνεια την εμπιστοσύνη και την στήριξη της στην D.A.S.-Hellas, την διοικητική της ομάδα και τους συνεργάτες της και ανακοίνωσε την εκ μέρους της ανάληψη της εποπτείας της Διοίκησης Νότιας Ευρώπης, στα πλάισια της οποίας η D.A.S.-Hellas συνεργάζεται στενά με τις αδελφές εταιρείες της Ιταλίας και της Ισπανίας.

Στην ομιλία του ο κος Θ. Κοκκάλας, Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της ERGO Ηellas αναφέρθηκε διεξοδικά στις επιτυχίες της προηγούμενης χρονιάς και στις ευκαιρίες εξέλιξης που δημιουργούν οι προκλήσεις  που αντιμετωπίζει ο ασφαλιστικός κλάδος.

Στην βράβευση των διακριθέντων συνεργατών που ακολούθησε, ο κος Γιώργος Τάσσης, Διευθυντής Πωλήσεων της D.A.S.-Hellas, εξήρε την σπουδαιότητα του παραγωγικού δικτύου, τους ευχαρίστησε για το σημαντικό έργο που επιτελούν όλοι και τους ευχήθηκε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

Κλείνοντας την όμορφη γιορτή όλοι οι άνθρωποι της D.A.S.-Hellas «ένωσαν τα χέρια» σε μια μεγάλη συναδελφική αγκαλιά και επαναδιατύπωσαν την βεβαιότητα τους πως το 2012 θα είναι μια επιτυχημένη χρονιά. Θα αγωνιστούν και θα τα καταφέρουν!