Η ΕΑΕΕ στηρίζει το έργο της τροχαίας στην πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων

Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) συνεχίζοντας τη στήριξη του έργου της Τροχαίας στον τομέα της πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων, χορήγησε στη Διεύθυνση Τροχαίας 30.000 επιστόμια για αλκοολόμετρα.

Αναγνωρίζοντας την καθοριστική σημασία της εντατικοποίησης των ελέγχων της Τροχαίας για παραβάσεις που αφορούν τη μέθη, η ΕΑΕΕ συνδράμει τις Διευθύνσεις Τροχαίας σε πανελλαδικό επίπεδο με επιστόμια – απαραίτητα ανταλλακτικά για την πραγματοποίηση αλκοτέστ.

Κατά την παράδοση των επιστομίων στο Διευθυντή της Διεύθυνσης Τροχαίας, κ. Α. Κορδολαίμη, η κα Μ. Αντωνάκη, Γεν. Διευθύντρια ΕΑΕΕ αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο της Τροχαίας στον περιορισμό των τροχαίων ατυχημάτων και διατύπωσε την ελπίδα η χορηγία αυτή της ΕΑΕΕ να συμβάλει στον περιορισμό των τροχαίων ατυχημάτων που οφείλονται στη μέθη. Σημείωσε, επίσης, ότι η ΕΑΕΕ σκοπεύει να συνεχίσει να δραστηριοποιείται ενεργά στον τομέα της Πρόληψης, όπως άλλωστε κάνει συστηματικά από το 1990 έως σήμερα. Τέλος, δεσμεύτηκε να διατηρηθεί και μελλοντικά η συνεργασία της ΕΑΕΕ με την Τροχαία με κοινό στόχο τη μείωση του αριθμού των θυμάτων από τροχαία ατυχήματα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις της ΕΑΕΕ για την οδική ασφάλεια και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων :
http://www.eaee.gr/cms/index.php?option=com_content&view=article&id=322&Itemid=264&lang=el