Αναβάθμιση της online υπηρεσίας “my interamerican”

Η online υπηρεσία “my interamerican” που έχει οργανώσει για πελάτες της η INTERAMERICAN για την παρακολούθηση και online εξόφληση των ασφαλιστηρίων συμβολαίων και επιπροσθέτως, την παρακολούθηση της πορείας των επενδύσεων σε Αμοιβαία Κεφάλαια, ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμη στη νέα έκδοσή της.

Η ανανεωμένη έκδοση επικοινωνεί, πλέον, με την πελατοκεντρική ηλεκτρονική πλατφόρμα “Cosmos” της INTERAMERICAN και έτσι ενισχύεται η ασφάλεια για τα προσωπικά δεδομένα των εγγεγραμμένων χρηστών–πελατών, που είναι συμβεβλημένοι με την εταιρεία με ένα ή περισσότερα συμβόλαια. Επίσης, ενισχύεται και η ασφάλεια των συναλλαγών που πραγματοποιούν οι πελάτες με την INTERAMERICAN. Για την ενεργοποίηση του λογαριασμού στην αναβαθμισμένη υπηρεσία “my interamerican” απαιτείται επανεγγραφή των χρηστών, με είσοδο στο www.interamerican.gr/myinteramerican.

Σημειώνεται ότι το “my interamerican” υπηρετεί, όπως και όλο το σύστημα τεχνολογικών εφαρμογών ψηφιακής οργάνωσης και διαχείρισης του πελατολογίου, την καθολικά πελατοκεντρική πολιτική που ακολουθεί η INTERAMERICAN.