Αποχώρηση του A. Βασιλείου από τη Metlife Alico

Νέο κεφάλαιο ανοίγει για τη Metlife Alico, μετά την απόφαση του προέδρου της, Ανδρέα Βασιλείου -εκ των ιστορικών στελεχών της ασφαλιστικής αγοράς- να παραιτηθεί και την επιλογή, από το μέτοχο, του κ. Μιχάλη Χατζηδημητρίου, ανώτατου στελέχους της εταιρείας, να διαδεχθεί τον κ. Βασιλείου, αλλά και να αναλάβει την ευθύνη του νέου sub region που δημιουργείται στη νοτιοανατολική Ευρώπη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Βασιλείου, στον οποίο η εταιρεία οφείλει πολλά για την καθιέρωσή της στην Ελλάδα, αλλά και ο όμιλος για την παρουσία του σε 14 εθνικές αγορές, χθες το πρωί, κοινοποίησε στη διοίκηση της εταιρείας την επιστολή παραίτησης, κλείνοντας έτσι έναν πολυετή και κυρίως επιτυχημένο επαγγελματικό κύκλο.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, από τον όμιλο ανακοινώθηκε ότι τη θέση του κ. Βασιλείου αναλαμβάνει ο στενός του συνεργάτης, Μιχάλης Χατζηδημητρίου, και ότι το τομέας που πλέον θα ελέγχεται από την Ελλάδα θα περιλαμβάνει συνολικά έξι εθνικές αγορές, στις οποίες πέρα από τη χώρα μας περιλαμβάνονται η Ρωσία, η Ουκρανία, η Βουλγαρία, η Σερβία και η Κύπρος.

Επίσης, από τον όμιλο ανακοινώθηκε χθες και η διάρθρωση που αποκτά το region της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής, Αφρικής, όπου ανήκει το sub region της Ελλάδας.