Εκδήλωση της περιφερειακής διεύθυνσης της Axa με επικεφαλής τον κ. Παυλίδη

Την ετήσια εκδήλωση για την κοπή πίτας πραγματοποίησε η Περιφερειακή Διεύθυνση της ΑΧΑ Ασφαλιστικής με Διευθυντή τον κ. Αναστάσιο Παυλίδη, το Σάββατο 21 Ιανουαρίου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν όλοι οι συνεργάτες της Περιφερειακής από τα γραφεία της Δράμας, της Θεσσαλονίκης, της Καβάλας, των Σερρών, της Κατερίνης και της Ορεστιάδας.    

Ο κ. Ευστάθιος Γκίτικας, Επιθεωρητής Πωλήσεων Agency System, άνοιξε την εκδήλωση κάνοντας τον απολογισμό του παραγωγικού έτους 2011 σε ότι αφορά την Περιφερειακή Παυλίδη, της οποίας τα αποτελέσματα ήταν εξαιρετικά και κυμάνθηκαν σε υψηλά επίπεδα τόσο στις Ασφαλίσεις Ζωής όσο και στις Γενικές Ασφαλίσεις. 

Ο κ. Κοσμάς Σμπιλής,  Διευθυντής Πωλήσεων Agency System της ΑΧΑ Ασφαλιστικής έδωσε τον τόνο των πωλήσεων του Δικτύου για το 2012, αναλύοντας τους στόχους και υποδεικνύοντας τις ευκαιρίες που δημιουργούνται για τους συνεργάτες μέσα από συνθήκες οικονομικής κρίσης. 

Στη συνέχεια, ο κύριος Αναστάσιος Παυλίδης συνεχάρη τους συνεργάτες του για τις πολύ καλές επιδόσεις τους το 2011 και επισήμανε την ανάγκη της συνεχούς προσπάθειας όλων των συνεργατών και την αύξηση της παραγωγικής δραστηριότητάς τους με στόχο την επίτευξη των υψηλών προσδοκιών της Περιφερειακής.Εκδήλωση της περιφερειακής διεύθυνσης της Axa με επικεφαλής τον κ. Παυλίδη

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο κ. Θωμάς Πουφινάς, Διευθυντής Offer της ΑΧΑ Ασφαλιστικής και ο κ. Αλέξανδρος Γούναρης, Διευθυντής του υποκαταστήματος Β. Ελλάδος. 

Την εκδήλωση έκλεισε ο κύριος Αδαμάντιος Χατζηστύλης, Διευθυντής Δικτύων Διανομής της ΑΧΑ Ασφαλιστικής, ο οποίος έδωσε το στίγμα της Ασφαλιστικής Αγοράς για το 2012, ανέλυσε τους στρατηγικούς στόχους της Εταιρίας και δήλωσε σίγουρος ότι οι συνεργάτες θα ανταποκριθούν στις προσδοκίες της και θα επιτύχουν όλους τους στόχους τους. 

Οι συνεργάτες με τη σειρά τους δεσμεύτηκαν για τη συνεχή ανέλιξη όλων των γραφείων της Περιφερειακής .