Σε ανοδική πορεία η Glassdrive

Η Saint-Gobain Autover Hellas διοργάνωσε την ετήσια συνάντηση του δικτύου της εταιρείας όπου δόθηκε η ευκαιρία σε παλιούς και νέους τοποθετητές να  ανταλλάξουν απόψεις με τα στελέχη της εταιρείας και να ενημερωθούν για θέματα που αφορούν στην εμπορική πολιτική, στο Marketing και στις νέες συνεργασίες της εταιρείας.

Ο Διευθύνων Σύμβούλος της Saint-Gobain Autover Hellas, κ. Κωνσταντίνος Δημητρουλάκης, ανακοίνωσε την ανοδική πορεία και την ολοένα μεγαλύτερη αύξηση του μεριδίου της Glassdrive στην αγορά αντικατάστασης και επισκευής κρυστάλλων αυτοκινήτου. Όπως δήλωσε «σε ένα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον όπου η συνολική αγορά του αυτοκινήτου συνεχώς συρρικνώνεται από παράγοντες όπως: η μείωση των νέων αδειών, η κατάθεση πινακίδων και η ολοένα λιγότερη κυκλοφορία οχημάτων, καταφέραμε να αυξήσουμε σημαντικά το μερίδιο αγοράς μας και να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των ασφαλιστικών εταιρειών αλλά και γενικότερα των πελάτων μας. 

Οι ασυναγώνιστες τιμές μας, τα γνήσια προϊόντα μας και οι έμπειροι τοποθετητές μας αποτελούν εγγύηση για την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας στην ελληνική αγορά, ανατρέποντας τα μονοπωλειακά καθεστώτα που ίσχυαν μέχρι σήμερα. Φιλοσοφία μας: η υιοθεσία αξιόπιστων πρακτικών που προάγουν την διαφάνεια και συνεπώς την εμπιστοσύνη που πρέπει να έχουν οι συνεργάτες μεταξύ τους».   
    
Ο στόχος της Saint-Gobain Autover Hellas για το 2012 είναι η περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου της Glassdrive παραχωρώντας την δικαιόχρηση του ονόματος σε ενδιαφερόμενους τοποθετητές, οι οποίοι πληρούν τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για να μπουν στο δίκτυο. Όπως τόνισε και ο κ. Κωνσταντίνος Δημητρουλάκης «Μας χαροποιεί ιδιαίτερα και μας δίνει δύναμη να γίνουμε ακόμη καλύτεροι, η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν έμπειροι τεχνίτες και επιχειρηματίες οι οποίοι θέλουν να ενταχθούν στη οικογένεια της Glassdrive».

Η Glassdrive αποτελεί το μεγαλύτερο δίκτυο σταθμών αντικατάστασης και επισκευής κρυστάλλων αυτοκινήτου στην Ελλαδα με 26 σταθμούς και 60 συνεργάτες που καλύπτουν το σύνολο της επικράτειας.