Groupama Φοίνιξ: 21.588 «κλικ» αγάπης

Με 21.588 κλικ ολοκληρώθηκε το Δεκέμβριο, με ξεχωριστή επιτυχία, η καμπάνια που σχεδίασε η Groupama Φοίνιξ Ασφαλιστική για την υποστήριξη των παιδιών που ζουν και μεγαλώνουν στα Παιδικά Χωριά SOS με κεντρικό όχημα μία ιστοσελίδα και βασικό μήνυμα «Το μόνο που χρειάζεται είναι η αγάπη σας!». Οι επισκέπτες καλούνταν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για το έργο του Σωματείου με ένα απλό κλικ και χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Η ανταπόκριση ήταν ενθουσιώδης και τα 21.588 κλικ μετατράπηκαν από την Groupama Φοίνιξ σε χρηματική δωρεά 21.588€, ενώ με τη συνεισφορά όλων των εργαζομένων της εταιρίας, το ποσό «στρογγυλεύτηκε» στα 25.000€, το οποίο ήδη μας κατατέθηκε.

Το κλείσιμο της ενέργειας γιορτάστηκε στο πλαίσιο της Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης που διοργανώνεται παραδοσιακά από την εταιρία Groupama Φοίνιξ για τα παιδιά των εργαζομένων της, όπου είχαν προσκληθεί και τα παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης, παρουσία των κ.κ. Δημητρίου Βάττη, Προέδρου και Γεωργίου Πρωτόπαπα, Γεν. Διευθυντή των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος.

Όπως δήλωσε ο κ. Γ. Πρωτόπαπας: «Εκ μέρους των Παιδικών Χωριών SOS, θα ήθελα να ευχαριστήσω την Groupama Φοίνιξ, και όλους τους εργαζόμενους της, γιατί τα τελευταία τέσσερα χρόνια μας έχουν χαρίσει ένα συνεχές ταξίδι ανθρωπιάς, κινητοποίησης και συνεισφοράς. Μας έχουν ταξιδέψει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, από τα Χανιά μέχρι την Αλεξανδρούπολη, επιλέγοντας φέτος να μας οδηγήσουν σε ένα ακόμα ταξίδι μέσα από το Διαδίκτυο. Η ανταπόκριση του κόσμου με τα 21.588 clicks στον ιστότοπο που σχεδιάστηκε για την ενίσχυση του σκοπού μας, μας συγκίνησε ιδιαίτερα, καθώς έδειξαν άλλη μια φορά ότι οι Έλληνες, παρά τις δυσκολίες που βιώνουμε όλοι, ξέρουνε να κινητοποιούνται και να συσπειρώνονται γύρω από ένα καλό σκοπό. Ο σκοπός αυτός είναι τα παιδιά, για τα οποία αξίζει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε για ένα καλύτερο αύριο.»

Πληροφορίες για τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος

Τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος, είναι Φιλανθρωπικό Σωματείο, Ν.Π.Ι.Δ. μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ειδικά αναγνωρισμένο ως Φιλανθρωπικό, που έχει σκοπό να προστατεύει παιδιά, τα οποία για σοβαρούς κοινωνικούς λόγους στερούνται μόνιμα τη φροντίδα των φυσικών τους γονιών.

Στην χώρα μας λειτουργούν τα εξής προγράμματα:
• το Παιδικό Χωριό SOS στη Βάρη Αττικής
• το Παιδικό Χωριό SOS στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης
• το Παιδικό Χωριό SOS Θράκης
• η Στέγη Νέων στο Π. Φάληρο
• η Στέγη Νέων στη Θεσσαλονίκη
• το Κέντρο Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας στην Αθήνα
• το Κέντρο Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας στην Καλαμάτα
• ο Ξενώνας SOS-ELIZA, στο Μαρούσι

Τα έξοδα λειτουργίας όλων αυτών των προγραμμάτων καλύπτονται αποκλειστικά και μόνο από τις μικρές ή μεγάλες δωρεές των φίλων υποστηρικτών.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον ιστότοπο http://www.sos-villages.gr/