Αντιπρόσωπος παγκόσμιων νοσοκομειακών προγραμμάτων η Southeastern

Η Southeastern Insurance Brokers Ltd., είναι ο νέος μεγάλος αντιπρόσωπος των παγκόσμιων νοσοκομειακών προγραμμάτων της ΜediCare Ιnternational στην Ελλάδα.
 
Η MediCare Ιnternational (www.medicare.co.uk) είναι καταξιωμένος ηγέτης της παγκόσμιας αγοράς με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στην κάλυψη υγειονομικής περίθαλψης και έχει ως βάση της το Λονδίνο. Η σύμπραξή της με την Southeastern έχει να επιδείξει ενίσχυση του ασφαλιστικού κλάδου και πολλαπλά οφέλη για τους ασφαλισμένους, τους ασφαλιστικούς επαγγελματίες, αλλά και την ελληνική κοινωνία.

Πρωταρχικός στόχος αυτής της στρατηγικής συνεργασίας είναι η προώθηση προηγμένων ασφαλιστικών προϊόντων τόσο στην ελληνική αγορά όσο και στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και της Μεσογείου.

Με πελάτες 86 διαφορετικών εθνικοτήτων από 121 χώρες, τα προγράμματα της MediCare International είναι από τα πιο περιεκτικά και αξιόπιστα προγράμματα υγειονομικής περίθαλψης στον κόσμο. Παρέχονται τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο και καλύπτονται από τον Διεθνή Ασφαλιστικό Οργανισμό Lloyd’s του Λονδίνου.

Τα προγράμματα είναι διαθέσιμα σε άτομα όλων των ηλικιών, αφού δεν υπάρχει όριο ηλικίας εγγραφής, ενώ δίνουν την δυνατότητα κάλυψης προ-υπαρχουσών παθήσεων, κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Τα ασφάλιστρα καταβάλλονται απευθείας στο τραπεζικό λογαριασμό της ΜediCare International μέσω πιστωτικής κάρτας, τραπεζικού εμβάσματος  ή επιταγής.

Η επιχειρηματική αυτή κίνηση έρχεται να διευρύνει το χαρτοφυλάκιο της Southeastern και να προσθέσει σημαντική αξία στις στρατηγικές κινήσεις της εταιρίας που την θέλουν να συνεργάζεται με αξιόλογες διεθνείς ασφαλιστικές εταιρίες σε όλο τον κόσμο. Συγκεκριμένα, η εταιρία έχει επισυνάψει στενές σχέσεις με την αγορά των Lloyd’s και στρατηγικές συμμαχίες τόσο με κορυφαίους Βrokers στο Λονδίνο όσο και με εξουσιοδοτημένους ανταποκριτές τους.

Σχετικά με τα προγράμματα ΜediCare International:

Απευθύνονται σε άτομα που ζουν και εργάζονται τόσο εντός όσο και εκτός της χώρας καταγωγής τους. Παρέχουν στους ασφαλισμένους και τις οικογένειες τους τις καλύτερες εγκαταστάσεις υγείας, όπου και εάν διαμένουν, εργάζονται ή ταξιδεύουν εντός της γεωγραφικής περιοχής της επιλογής τους, συμπεριλαμβανομένης της χώρας καταγωγής1.

Τα συμβόλαια MediCare International όχι μόνο καλύπτουν τους ασφαλισμένους για επείγοντα περιστατικά, αλλά επίσης παρέχουν καθημερινή βοήθεια και ξεγνοιασιά αφού καλύπτουν ένα πλήθος θεραπειών, όπως χρεώσεις Γενικού Ιατρού, διαγνωστικές εξετάσεις, φροντίδα μητρότητας και οδοντιατρική θεραπεία. Επιπλέον, οι ασφαλισμένοι  επωφελούνται από την 24ωρη γραμμή υποστήριξης που τους παρέχεται για την εύρεση ειδικού ή ιατρικής μονάδας, την έκτατη μεταφορά στο πλησιέστερο νοσοκομείο και την χρήση αεροασθενοφόρου όταν αυτό κριθεί απαραίτητο, την διευθέτηση νοσηλείας και την τακτοποίηση ιατρικών εξόδων. 

Οι ασφαλισμένοι μπορούν να επιλέξουν από τέσσερα πλάνα κάλυψης, έχοντας δύο γεωγραφικές επιλογές: Ζώνη 1 – Παγκοσμίως και Ζώνη 2 – Παγκοσμίως εκτός των ΗΠΑ, Καναδά και Καραϊβικής. Οι επιλογές αυτές προσφέρουν ασφάλεια και σιγουριά στο ότι ανώτατης ποιότητας ιδιωτική υγειονομική περίθαλψη μπορεί να ληφθεί σε όποιο μέρος του κόσμου ο ασφαλισμένος το έχει ανάγκη ή το επιθυμεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα ΜediCare International επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της SOUTHEASTERN www.seib.gr, αποστείλετε email στο info@seib.gr  ή καλέστε στο 210 20 24 142.  

1.  Το συμβόλαιο δεν είναι διαθέσιμο σε πολίτες των Ηνωμένων Πολιτειών, του Καναδά, ή των χωρών της Καραϊβικής που διαμένουν στην χώρα καταγωγής τους.