Συνεργασίες της Μινέττα με διεθνούς εμβέλειας αντασφαλιστικούς οίκους

Η Ευρωπαϊκή Ένωσις-ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ συνεργάζεται με κορυφαίους αντασφαλιστικούς οίκους της διεθνούς αγοράς για τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια και ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών σε πελάτες.

Πρωταρχικός στόχος της Ευρωπαϊκή Ένωσις – ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ, μέσω της αντασφαλιστικής της πολιτικής, είναι η άμεση εξυπηρέτηση και αποζημίωση του πελάτη. Έχοντας την απαραίτητη ισχυρή κεφαλαιακή βάση καθώς και την ισχυρή στήριξη, μέσω των αντασφαλιστικών συμβάσεων που έχει συνάψει, με διεθνούς εμβέλειας οίκους του εξωτερικού, η Ευρωπαϊκή Ένωσις – ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ μπορεί να εγγυηθεί τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια στα προγράμματα που διαθέτει και ταυτόχρονα να εκπληρώσει τις απαιτήσεις της Solvency II, πριν ακόμα αυτό τεθεί σε εφαρμογή.

Σημειώνεται ότι οι αντασφαλιστικές συμβάσεις είναι είτε αναλογικού τύπου, για τον ορθολογικότερο επιμερισμό του αναλαμβανόμενου κινδύνου είτε υπερβαλλούσης ζημίας, για την αποτελεσματικότερη προστασία του χαρτοφυλακίου. Συγκεκριμένα, οι αντασφαλιστικές εταιρείες που συμμετέχουν είναι οι: HANNOVER RE, SCOR, AXIS, MAPFRE RE, AMLIN, GIC, MITSUI SUMITOMO, KOREAN RE, SAVA RE, DEVK, TRIGLAV RE, ASPEN RE, ARCH RE, COVAEHANNOVER RE, SCOR, AXIS, MAPFRE RE, AMLIN, GIC, MITSUI SUMITOMO, KOREAN RE, SAVA RE, DEVK, TRIGLAV RE, ASPEN RE, ARCH RE, COVAE.