Συνένωση εργασιών διαμεσολαβούντων προσώπων της ασφαλιστικής αγοράς

Μετά την μεγάλη επιτυχία που είχε η παρουσίαση της μελέτης με θέμα «Συνένωση εργασιών διαμεσολαβούντων προσώπων της ασφαλιστικής αγοράς» στις 14 Νοεμβρίου 2011, στην Αίγλη Ζαππείου, και της εκδήλωσης ιδιαίτερου ενδιαφέροντος από συναδέλφους διαμεσολαβητές (όχι μόνο μέλη του ΣΠΑΤΕ) οι οποίοι επιθυμούν να ενημερωθούν αναλυτικά για το περιεχόμενο και το υλικό της μελέτης, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας αποφάσισε να προχωρήσει στην υλοποίηση της επόμενης φάσης που είχε εξαγγείλει, δηλαδή στη διοργάνωση σειράς ειδικών συναντήσεων-σεμιναρίων για την περαιτέρω ανάλυση, επεξήγηση, εξειδίκευση και συζήτηση των πτυχών της μελέτης με ενδιαφερόμενους διαμεσολαβητές.

Οι συναντήσεις οι οποίες θα διεξαχθούν σε συνεργασία με το ΕΙΑΣ θα είναι διάρκειας μέχρι 4 ωρών και θα πραγματοποιηθούν σε ολιγομελή απογευματινά τμήματα τη Δευτέρα 23/1 και την Τετάρτη 25/1, από ώρα 17.00 έως 21.00 σε αίθουσα του Ε.Ι.Α.Σ (Λ. Συγγρού 106) και εισηγητής της παρουσίασης είναι ο κος Ν. Κλήμης, Σύμβουλος Επιχειρήσεων. Το κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβανομένων των σημειώσεων ή των CD που θα διανεμηθούν στους συμμετέχοντες, ανέρχεται στο ποσό των 50,00 € για τα μέλη του ΣΠΑΤΕ και 80,00 € για τα μη μέλη.

Λόγω των ολιγομελών τμημάτων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Παρακαλούμε τους συναδέλφους όπως δηλώσουν τη συμμετοχή τους το αργότερο μέχρι 20/1/2012 αποστέλλοντας την σχετική αίτηση συμμετοχής και την απόδειξη κατάθεσης στο Σύλλογο ΣΠΑΤΕ με e-mail στο syllogos.spate@yahoo.gr ή με φαξ στο 210-7718000 και Αρ. Λογ/μου ΕΤΕ 182-949749-87.