Φθηνά ασφάλιστρα χωρίς dubbing

Σημαντικές εξελίξεις αρχίζουν να διαφαίνονται στην ασφαλιστική αγορά καθώς μετά από τα δύο δύσκολα χρόνια που πέρασαν, τώρα, κάποια πρώτα δείγματα κινητικότητας φανερώνουν ότι έρχονται «απαντήσεις» στην οικονομική κρίση.
 
Οι πληροφορίες του iw εστιάζουν στην προσπάθεια κάποιων εταιρειών να δώσουν καίριες λύσεις στο υφιστάμενο πρόβλημα της μείωσης της δαπάνης των νοικοκυριών για ασφαλιστικά συμβόλαια.
 
Έτσι, ετοιμάζουν νέα ασφαλιστικά συμβόλαια που θα περιέχουν βασικές καλύψεις, αυτές που χρειάζεται ουσιαστικά η πλειονότητα των πολιτών, αλλάζοντας την μέχρι σήμερα σύνθετη και πολύπλοκη μορφή των συμβολαίων.
 
Σημαντικό είναι ότι η εξέλιξη αυτή δεν αφορά τις μεγάλες γνωστές και υπέραναπτυγμένες εταιρείες που ούτως ή άλλως  δημιουργούν προϊόντα έχοντας ως στήριγμα την μητρική πολυεθνική «πλάτη» αλλά και μικρότερου μεγέθους οι οποίες και φέρουν ελληνική «σφραγίδα».
 
Τα νέα αυτά ασφαλιστήρια που αφορούν βασικούς τομείς λόγω της στόχευσής τους θα είναι και φθηνότερα, γεγονός που σύμφωνα με τους δημιουργούς τους θα μπορέσουν να «πείσουν» τους καταναλωτές να τα αγοράσουν.
 
Και είναι σημαντικό ότι η ελληνικότητα της προσπάθειας θα δώσει ένα άλλο αέρα και θα επανατροφοδοτήσει το εγχώριο ασφαλιστικό στοιχείο που βρίσκεται αντιμέτωπο με δύσκολες καταστάσεις αλλά και έντονο ανταγωνισμό.
 
Μάλιστα όπως αναφέρουν και οι εμπνευστές της προσπάθειας το νόημα του εγχειρήματος είναι να φανεί ότι στο περιβάλλον της δύσκολης οικονομικής κατάστασης η ασφαλιστική αγορά δίνει το στίγμα της, προσπαθεί να συμβάλλει στην άμβλυνση του αδιεξόδου, στέκεται δίπλα στους πολίτες και με τον δικό της τρόπο διευκολύνει τους οικονομικά ασθενείς να απολαύσουν τα οφέλη της ασφαλιστικής κάλυψης.
 
 
Η παρέμβαση αυτή της προσφοράς νέων προϊόντων σαφώς φθηνότερων από τα μέχρι σήμερα ομοειδή, ήδη έχει προετοιμαστεί και πρόκειται να βγει σύντομα στον «αέρα» και να τεσταριστεί από την ανταπόκριση που θα βρει στο κοινό.
 
Δεδομένου μάλιστα ότι οι πληροφορίες μιλούν για ασφάλιστρα μειωμένα δραστικά, θεωρείται βέβαιο ότι η ώρα του σκληρού τιμολογιακού ανταγωνισμού και χωρίς dubbing έρχεται σύντομα.