Η Μινέττα εμπιστεύεται το λογισμικό της NETU Hellas

Η Ευρωπαϊκή Ένωσις Ασφάλειαι Μινέττα επέλεξε τη NetU Hellas, αποκλειστικό συνεργάτη της Infor στην Ελλάδα, για την εγκατάσταση ενός σύγχρονου λογισμικού χρηματοοικονομικής και λογιστικής διαχείρισης του SunSystems Insurance ERP για τη μηχανογράφηση των ασφαλιστικών της δραστηριοτήτων.

Το κορυφαίο λογισμικό πρόγραμμα SunSystems Insurance ERP της Infor είναι πλήρως προσαρμοσμένο στις ανάγκες της Ευρωπαϊκή Ένωσις – ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ για γενική και αναλυτική λογιστική, πάγια, ασφαλιστικές αναφορές, budgeting και planning, καθώς και για διαχείριση εισπράξεων και πληρωμών. Η Infor είναι ο 3ος μεγαλύτερος προμηθευτής επιχειρησιακού λογισμικού και ο 10ος μεγαλύτερος όμιλος πληροφορικής παγκοσμίως.

H διοίκηση της εταιρίας, αναγνωρίζοντας την ανάγκη για συνεχή βελτίωση σύμφωνα με τις κυρίαρχες τάσεις,  τα νέα δεδομένα της ασφαλιστικής αγοράς και τα πρότυπα που θέτει το Solvency II, πιστεύει ότι η εφαρμογή του λογισμικού προγράμματος θέτει μια νέα βάση για άμεση και αξιόπιστη διαχείριση των πληροφοριών επιχειρησιακής και οικονομικής φύσεως.

Ο κ. Κωνσταντίνος Μπερτσιάς Αν. Διευθύνων Σύμβουλος της Ευρωπαϊκή Ένωσις – Ασφάλειαι Μινέττα σχολίασε: “Για να διατηρήσουμε το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα και να αυξήσουμε την αποτελεσματικότητα μας χρειάζεται να διασφαλίσουμε αξιόπιστη λογιστική και χρηματοοικονομική διαχείριση. Θεωρούμε ότι με την εγκατάσταση του SunSystems Insurance ERP θα επιτύχουμε τους αντικειμενικούς μας στόχους και ταυτόχρονα θα βελτιώσουμε την ποιότητα και τη διαθεσιμότητα των κρίσιμων χρηματοοικονομικών πληροφοριών.”