Ανακοίνωση της ΕΕΑΕ για τις εκλογές στο ΕΕΑ

Σε ανακοίνωση της η Ένωση αναφέρει: 

Συγχαίρουμε θερμά τα επίλεκτα Μέλη της Ένωσης μας κ.κ. Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου και Νικόλαο Λεβετσοβίτη για την εκλογή τους στην Διοικητική Επιτροπή του ΕΕΑ, ως Γενικός Γραμματέας ο πρώτος και  Α΄ Αντιπρόεδρος ο δεύτερος, καθώς και για την στάση που κράτησαν κατά την διάρκεια των διεργασιών για την τελική εκλογή.

 Ελπίζουμε ότι όλοι μαζί συνεργαζόμενοι θα αναδείξουμε το ΕΕΑ σε πραγματικό μοχλό ανάπτυξης της τάξης των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, που απέδειξε στις τελευταίες εκλογές ότι αποτελεί την ισχυρότερη δύναμη σε αυτό.

 Πρέπει να έχουμε ως προτεραιότητα την ανατροπή της άδικης απόφασης της κατανομής των εδρών, πρέπει να βρούμε λύσεις για την διευκόλυνση των διαδικασιών ανανέωσης των αδειών μας και πρέπει να υπάρξει φροντίδα για την γενικότερη αναβάθμιση των προσφερομένων υπηρεσιών για να είναι ανταποδοτικές της συνδρομής μας.

 Τους ευχόμαστε Καλή Χρονιά και καλή δύναμη στο έργο τους και από την πλευρά της Ένωσής μας θα έχουν την αμέριστη συμπαράσταση σε ότι χρειασθεί που θα είναι για το καλό του κλάδου μας.