MetLife Alico: Σύσκεψη Περιφέρειας Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα στην Αθήνα οι εργασίες της εξαμηνιαίας Σύσκεψης της Περιφέρειας Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης της MetLife Alico.

Τις εργασίες της Σύσκεψης τίμησε με την παρουσία του ο κ. Α. Βασιλείου, Executive Vice President της MetLife Group Inc., President & CEO, Central & Eastern Europe. Συμμετείχαν στελέχη από τα Κεντρικά Γραφεία της εταιρείας στη Ν. Υόρκη και στελέχη της Περιφερειακής Διεύθυνσης, καθώς επίσης και οι Γενικοί Διευθυντές από την Ελλάδα, την Κύπρο, την Ουγγαρία, την Πολωνία, την Τσεχία, την Σλοβακία, τη Ρωσία, την Ουκρανία, τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία, τη Σερβία, τη Λιθουανία και τη Λετονία.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών της Σύσκεψης έγινε απολογισμός της δραστηριότητας και των επιδόσεων που επέτυχε η Εταιρία κατά το 2011 σε κάθε χώρα της Περιφερειακής Διεύθυνσης. Ακόμη, εξετάσθηκαν θέματα που σχετίζονται με την περαιτέρω ενδυνάμωση των δικτύων διανομής, την συνεχή ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας, αλλά και με την επίτευξη ενός ακόμη υψηλότερου επιπέδου εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων.

Όπως τόνισε στην ομιλία του ο κ. Α. Βασιλείου, το 2011 είναι άλλη μια χρονιά κατά την οποία η Περιφέρεια Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης σημείωσε εξαιρετικά αποτελέσματα, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι όλοι οι συνεργάτες μπορούν να είναι υπερήφανοι για όσα έχουν επιτευχθεί.
 
Παράλληλα, η εταιρεία θα πρέπει να συνεχίσει την πορεία της με την ίδια αποφασιστικότητα, ακολουθώντας την πλέον αποδοτική στρατηγική που θα εγγυάται μια συνεχή, υγιή αναπτυξιακή πορεία, προς όφελος τόσο των συνεργατών όσο και των ασφαλισμένων της MetLife Alico.