Ισχυρές αντασφαλιστικές συμβάσεις από την International Life

Ισχυρές συνεργασίες, αυστηρή επιλογή των καλύτερων αντασφαλιστών της διεθνούς αγοράς και συστηματική, στρατηγικά στοχευμένη αντασφαλιστική πολιτική περιλαμβάνει η χρόνια πολιτική της International Life, για τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια και υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και προϊόντων σε πελάτες και συνεργάτες. Η εταιρεία, προσηλωμένη στη σύναψη συμβάσεων που διασφαλίζουν τους ευνοϊκότερους όρους για τους πελάτες και τους συνεργάτες της, επιλέγει με αυστηρά κριτήρια τους αντασφαλιστές της.

Η International Life συνεργάζεται  με τις κορυφαίες εταιρείες με υψηλό rating της διεθνούς αγοράς. Συγκεκριμένα, η εταιρεία συνεργάζεται στον Κλάδο Ζωής με τις Hannover Re, Scor Re, Mapfre και Pacific Re και στον Κλάδο Γενικών Ασφαλίσεων με τις Munich Re, Swiss Re, New Re, Mapfre, Sava Re, Scor Global, Mitsui Sumitomo και Partner Re. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι περισσότεροι κλάδοι δραστηριότητας της International Life (Ζωής, Περιουσίας, Σκαφών και άλλων κατηγοριών γενικών ασφαλίσεων) λειτουργούν με αναλογικές συμβάσεις τύπου quota share και surplus, με τις οποίες η International Life επιμερίζει το αναλαμβανόμενο ρίσκο με την αντασφαλιστική εταιρεία.

Όπως σημειώνει και ο κ. Φωκίων Μπράβος, πρόεδρος του Ομίλου International Life «Στόχος της εταιρείας μας, μέσω της αντασφαλιστικής της πολιτικής που ακολουθούμε, είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας ασφάλεια και ταχύτητα εξυπηρέτησης, ανταποκρινόμενοι άμεσα και με συνέπεια στα αιτήματα αποζημιώσεων, διατηρώντας με αυτό τον τρόπο, υψηλό δείκτη ικανοποίησης. Ειδικότερα, εν όψει της Solvency II, στo πλαίσιο της έγκαιρης και σωστής προετοιμασίας μας, προσαρμόζουμε τις συμβάσεις μας ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες, αποδεικνύοντας την ευελιξία και τον υψηλό δείκτη φερεγγυότητας που προσφέρουμε στους πελάτες και στην αγορά».