Σχέδιο ετοιμότητας από την Interamerican λόγω εορτών

Η Interamerican προσαρμόζει και φέτος το σχέδιο ετοιμότητας των υπηρεσιών της για τις ημέρες των εορτών και τις αυξημένες ανάγκες υποστήριξης οχημάτων και εποχουμένων με βάση τα στατιστικά δεδομένα κίνησης των προηγουμένων ετών.

Η εταιρεία αξιοποιεί τα στοιχεία που διαθέτει για τη διασπορά των οχημάτων του στόλου της οδικής βοήθειας, καθώς και ασθενοφόρων, σε κομβικά σημεία των εθνικών οδικών αξόνων, με στόχο την άμεση και αποτελεσματική ανταπόκρισή της. Είναι χαρακτηριστικό ότι κατά το χρονικό διάστημα του εορταστικού 15θημέρου Χριστουγέννων – Πρωτοχρονιάς – Φώτων η Interamerican καταγράφει ημερησίως μέση αύξηση κλήσεων για βοήθεια της τάξεως 8% στην οδική και 15% στην προσωπική βοήθεια.

Η εταιρεία έχει αντιμετωπίσει φέτος κατά το ενδεκάμηνο Ιανουαρίου – Νοεμβρίου 193.600 περιστατικά οδικής βοήθειας και 18.560 προσωπικής. Οι υπηρεσίες οδικής βοήθειας, με δυνατότητα εξυπηρέτησης κάθε τύπου οχήματος -από δίτροχα μέχρι βαρέα- παρέχοντα πανελλαδικά και διεθνώς μέσω της τηλεφωνικής γραμμής 1158, όπως επίσης και της προσωπικής με πρώτες βοήθειες, υγειονομική μεταφορά και ιατρικές συμβουλές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (κλήση στο 1010).