Λύσεις hardware απο τη cpi

Ο τρόπος διαχείρισης των εγγράφων μιας επιχείρησης επηρεάζει άμεσα τον τρόπο λειτουργίας της. Η συλλογή, ταξινόμηση και επεξεργασία των εγγράφων συνήθως πραγματοποιούνται με χειρωνακτικό τρόπο, που επιφέρει προβλήματα και δυσλειτουργίες.
Λύση σε αυτό δίνει η σάρωση και η ηλεκτρονική αρχειοθέτηση των εγγράφων. 

Πολλοί θεωρούν ότι η σάρωση εγγράφων είναι μια απλή υπόθεση και μπορεί να γίνει με ένα πολυμηχάνημα ή με το επιτραπέζιο ξεχασμένο scanner. Στην πράξη γίνεται αντιληπτό ότι ο υπάρχων εξοπλισμός είναι ανεπαρκής για την παραγωγική σάρωση εγγράφων, με αποτέλεσμα αυτή να καθίσταται χρονοβόρα διαδικασία και πρακτικά αδύνατη, όταν ο όγκος εγγράφων αυξάνεται σημαντικά. 

Σε αυτή την περίπτωση καθίσταται επιτακτική η χρήση ενός εξειδικευμένου σαρωτή εγγράφων, όπως οι σαρωτές της Kodak.
Με περισσότερα από 80 χρόνια εμπειρίας στις τεχνολογίες απεικόνισης εγγράφων, η Kodak προσφέρει την πιο μεγάλη ποικιλία σαρωτών υψηλής ταχύτητας από 20 έως 200 σελίδες ανά λεπτό, ενσωματώνοντας μοναδικές δυνατότητες, που είναι απαραίτητες για την παραγωγική ψηφιοποίηση υψηλής πιστότητας. 

Όλοι οι σαρωτές Kodak διατίθενται με την τεχνολογία Perfect Page που επιτρέπει να σαρώνεται μια μεγάλη ποικιλία εγγράφων χωρίς προταξινόμηση, ή επεξεργασία μετά τη σάρωση. Επιπλέον, λειτουργίες όπως η αυτόματη ευθυγράμμιση και ο αυτόματος προσανατολισμός διασφαλίζουν τη βέλτιστη δυνατή απεικόνιση σαρωμένων εγγράφων. 

Οι σαρωτές Kodak διαθέτουν αυτόματο τροφοδότη εγγράφων διπλής όψης με εξελιγμένη τεχνολογία μεταφοράς εγγράφων, που διαχειρίζεται με προσοχή τα πρωτότυπα έγγραφα και διασφαλίζει ότι φτάνουν στο δίσκο εξόδου στη βέλτιστη κατάσταση και με τη σωστή σειρά. 

Τέλος πολύ σημαντική για την εύκολη και παραγωγική χρήση είναι η λειτουργία Smart Touch, που επιτρέπει τον προκαθορισμό ρυθμίσεων σάρωσης, προορισμού και επεξεργασίας. Αυτή η λειτουργία καθιστά τις καθημερινές εργασίες σάρωσης εύκολη υπόθεση. Μπορεί κανείς να σαρώσει έγγραφα σε εννέα διαφορετικούς προορισμούς, όπως αρχείο, αλληλογραφία, εκτυπωτή, e-mail, εφαρμογή, ακόμα και στο Microsoft SharePoint.

Οι σαρωτές Kodak διατίθενται από την CPI A.E. Αναλυτικές πληροφορίες θα βρείτε στο http://www.edoc.gr/el-gr/kodak.aspx και στο τηλ. 210 4805807 sales@cpi.gr.