Λύσεις λογισμικού από την PK DATA

Η εταιρεία PK DATA ιδρύθηκε το 2007 και δραστηριοποιείται στον χώρο  της Πληροφορικής. Βασικός πυρήνας της  δραστηριότητας της  είναι η δημιουργία πληροφοριακών συστημάτων και υπηρεσιών για επαγγελματίες και επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον Ασφαλιστικό χώρο. Συνεργάζεται επιτυχημένα με το Infodromio Software τους ειδικούς στην ανάπτυξη ασφαλιστικού λογισμικού.
 
Βασικά Προϊόντα – Υπηρεσίες:

HERMES Insurance Network Applications
Πρόκειται για μία διαδικτυακή πλατφόρμα που προσφέρεται ως υπηρεσία (SaaS) στις επιχειρήσεις ασφαλιστικής διαμεσολάβησης και συνδέει την έδρα με το δίκτυο της, και τις ασφαλιστικές που συνεργάζεται σε μία κοινή πλατφόρμα με ενοποιημένες διαδικασίες, σύμφωνα με το επιχειρηματικό της μοντέλο μέσα από  ένα ισχυρό σύστημα διαχείρισης δικαιωμάτων. 

Συνδέεται και ανταλλάσσει δεδομένα με τα μηχανογραφικά συστήματα των ασφαλιστικών εταιριών, το μηχανογραφικό σύστημα  της επιχείρησης διαμεσολάβησης, προσφέροντας έτσι αμεσότητα, ακρίβεια, καταργώντας παράλληλα την ανάγκη για πολλαπλές καταχωρίσεις. Η πλατφόρμα έχει τρείς επί μέρους εφαρμογές:
InsuranceMultiRate:Πολυτιμολόγηση, Σύγκριση και Προσφορά
Proposals:Αποστολή Αίτησης, Αποδοχή, Εκτύπωσης Σήματος και Συμβολαίου
Portfolio:Στατιστικά Χαρτοφυλακίου σε Συνεργάτη – Έδρα

Δυνατή  λύση και εργαλείο ανάπτυξης για επιχειρήσεις  με απομακρυσμένους συνεργάτες με μόνη απαίτηση την πρόσβαση στο διαδίκτυο.
 
PKDataPro
Πλατφόρμα ειδικά σχεδιασμένη για τις ιδιαίτερες απαιτήσεις στην οργάνωση και την αποδοτική λειτουργία  του AgencySystem ,με αυτόματο συγχρονισμό με το μηχανογραφικό της ασφαλιστικής με κύριες ενότητες:

PKClient: Διαχείριση του Χαρτοφυλακίου Ασφαλιστικού Συμβούλου
PKManager: Διαχείριση των αποτελεσμάτων και Συνεργατών
PKAgency: Οργάνωση και ροή  εργασιών της μονάδας.
PKPreSales: Τιμολόγηση προσφορά και υποστήριξη της Πώλησης
TEAMFORCE: Ηλεκτρονικός Πίνακας Αποτελεσμάτων

Υπηρεσίες Outsourcing
Εξειδικευμένο Τμήμα της PKDΑΤΑ αναλαμβάνει την Παροχή Υπηρεσιών Ανάπτυξης Λογισμικού σε Εταιρίες με εσωτερικό τμήμα μηχανογράφησης, κυρίως στον τομέα της Ιδιωτικής Ασφάλισης.