Λύσεις λογισμικού από την Conet

Η CONET σήμερα αποτελεί το μεγάλο διαδικτυακό κόμβο της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς. Κάθε ημέρα χιλιάδες πλέον διαμεσολαβούντες, κάθε μεγέθους και τεχνολογικής υποδομής, μπορούν να χρησιμοποιούν κοινές διαδικασίες με τις ασφαλιστικές εταιρείες για να εκτελούν τις καθημερινές εργασίες. Δημιουργούν και διαχειρίζονται το δικό τους δίκτυο πωλήσεων και εσωτερικών συνεργατών μέσα από το δημοφιλές AgencyFree της CONET, το οποίο παρέχεται δωρεάν.

 Ταυτόχρονα οι ασφαλιστικές εταιρείες παρουσιάζουν τα ασφαλιστικά τους προϊόντα ακριβώς όπως τα σχεδιάζουν, με κάθε μικρή λεπτομέρεια που τα κάνει να ξεχωρίζουν από αυτά των άλλων ασφαλιστικών εταιρειών. Η πολιτική της CONET δεν είναι να παρέχει αυτόματη συγκριτική τιμολόγηση μεταξύ ασφαλιστικών εταιρειών, αλλά να παρέχει κοινές διαδικασίες για ασφαλιστικές εταιρείες που ξεχωρίζουν. 

 Η CONET παρέχει χωρίς κανένα περιορισμό όλες τις τεχνολογικές δυνατότητες που επιτρέπουν τη διασύνδεση των συστημάτων της με αυτά των ασφαλιστικών εταιρειών και των διαμεσολαβούντων. Τα μηχανογραφικά συστήματα των ασφαλιστικών εταιρειών εισάγουν και εξάγουν δεδομένα από και προς την CONET. Το ίδιο κάνουν και τα συστήματα των διαμεσολαβούντων. Μεγάλη έμφαση δίνεται στην αυτόματη ενσωμάτωση των τιμολογίων που παρέχονται μέσω της CONET στα δικά τους προγράμματα συγκριτικής τιμολόγησης.

 Η πολιτική της CONET είναι να αυξάνει τον αριθμό των ασφαλιστικών εταιρειών με τις οποίες συνεργάζεται και ταυτόχρονα να εμπλουτίζει διαρκώς τα συστήματά της με τις τεχνολογίες που έχει ανάγκη η αγορά.