To IMSplus σε παραγωγική λειτουργία στηΣυνεργατική Κεντρική Τράπεζα Κύπρου

Σε πλήρη παραγωγή έθεσε η Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα Λτδ στην Κύπρο την κορυφαία λύση IMSplus Personal Banking της PROFILE. Κατόπιν έρευνας διεθνών προμηθευτών, η τράπεζα επέλεξε τη λύση της PROFILE λόγω της προηγμένης λειτουργικότητας και δοκιμασμένης αποτελεσματικότητας σε Asset Management και Brokerage. Η λύση Personal Banking αποτελεί μέρος της διεθνώς εγκαταστημένης πλατφόρμας χρηματοοικονομικής διαχείρισης IMSplus, που προσφέρει πλήρη κάλυψη σε Front-Middle-Back Office εργασίες με δυναμικά εργαλεία για end-to-end λειτουργικότητα.

Το IMSplus Personal Banking διαθέτει ευελιξία και δυνατότητα πλήρους παραμετροποίησης ώστε να υποστηρίζει ολοκληρωμένα διεθνείς βέλτιστες πρακτικές Wealth Management για πιστωτικούς οργανισμούς σε state-of-the-art τεχνολογία. Η εγκατεστημένη πελατειακή βάση του IMSplus στο χώρο της διαχείρισης επενδύσεων, εξασφαλίζει στη Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα Λτδ την αξιοπιστία που απαιτείται για μια αδιάλειπτη και αποτελεσματική συνεργασία. Αξίζει να σημειωθεί ότι το IMSplus αποτελεί στρατηγικό σύστημα διαχείρισης για την τράπεζα λόγω των λειτουργικών δυνατοτήτων που προσφέρει στον οργανισμό. Κορυφαία ανάμεσα στις δυνατότητες που διαθέτει είναι η βελτίωση της εξυπηρέτησης των πελατών μέσω εύχρηστων, λειτουργικών εργαλείων που ενδυναμώνουν τo ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της τράπεζας. Το IMSplus επιτρέπει στην τράπεζα να προσφέρει προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, να αυτοματοποιεί τις διαδικασίες, να παρέχει ολοκληρωμένη ενημέρωση στη διοίκηση συμβάλλοντας έτσι στην επιτυχή λειτουργία του οργανισμού.

Συγκεκριμένα, η λύση που επιλέχθηκε προσφέρει διαχείριση εντολών σε πραγματικό χρόνο, ολοκληρωμένο σύστημα «relationship management», πλήρη ανάλυση απόδοσης, ασφαλή και εύκολη online πρόσβαση καθώς και άμεση σύνδεση με πολλαπλές αγορές και venues. Επιπλέον, τα αυτοματοποιημένα εργαλεία διαχείρισης χαρτοφυλακίου και rebalancing επιτρέπουν στη Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα Λτδ την ευκολότερη επίτευξη των στόχων της για μεγαλύτερη ανταγωνιστικότητα και ανάπτυξη στην προσφορά επενδυτικών υπηρεσιών στη Κύπρο, μια ολοένα αυξανόμενη αγορά με διεθνή κεφάλαια (funds) καθώς και ιδιώτες επενδυτές.

Η υλοποίηση της λύσης IMSplus ολοκληρώθηκε τηρώντας απόλυτα τους προϋπολογισμούς χρόνου και κόστους με επιτυχή διαχείριση των υφιστάμενων αλλαγών που πραγματοποιούνται στη δομή των αγορών, λήψεων δεδομένων και του αποθετηρίου. Έχοντας αποκτήσει έναν αξιόπιστο συνεργάτη, τόσο από πλευράς εξυπηρέτησης όσο και από τεχνολογικής κάλυψης, η τράπεζα επικεντρώνεται στην περαιτέρω δυναμική ανάπτυξη των εργασιών της με την προσφορά ποιοτικών και προσεγμένων υπηρεσιών στο διεθνές πελατολόγιό της.

Το IMSplus κατέχει ηγετική θέση ανάμεσα στις λύσεις επενδυτικής διαχείρισης, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στη Κύπρο. Η Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα Λτδ προστίθεται στους πιστωτικούς οργανισμούς της Μεγαλονήσου (εγχώριων και διεθνών συμφερόντων), αλλά και στις μεγάλες επενδυτικές εταιρίες που επέλεξαν λύσεις της PROFILE με βάση τη λειτουργικότητα και την ευελιξία τους.