Εκπαιδευτικό Συνέδριο της MetLife Alico στο Amsterdam

Περισσότεροι από 80 συνεργάτες της MetLife Alico,  Συντονιστές Γραφείων Πωλήσεων, Συντονιστές Ομάδων, ασφαλιστικοί σύμβουλοι, στελέχη και εργαζόμενοι της Εταιρίας, με επικεφαλής τον κ. Α. Βασιλείου, Executive Vice President, MetLife Group Inc., President & CEO, Central & Eastern Europe, τον κ. Δ. Μαζαράκη, Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή της MetLife Alico στην Ελλάδα και τον κ. Γ. Ζερβουδάκη, Agency Director, επισκέφθηκαν πρόσφατα το Amsterdam, στα πλαίσια Εκπαιδευτικού Συνεδρίου της Εταιρίας.

Κατά τη διάρκεια της διαμονής τους, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις πιο όμορφες γωνιές του Amsterdam. Μεταξύ άλλων, επισκέφθηκαν τις πλατείες Dam square, η οποία θεωρείται η καρδιά της πόλης, και την Rembrandt Square, όπως επίσης και την αγορά λουλουδιών που έδωσε μια πολύχρωμη νότα στην ξενάγηση. Ακόμη, επισκέφθηκαν το Beurs van Berlage, το Βασιλικό Παλάτι, την εκκλησία Nieuwkerk, το Munt tower, το Πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ και το Μουσείο Alan Pearson. 

Εκπαιδευτικό Συνέδριο της MetLife Alico στο AmsterdamΜοναδική ήταν η επίσκεψη στο Rijksmuseum, το μεγαλύτερο μουσείο στις Κάτω Χώρες, που αποτελεί ένα ορόσημο για το Άμστερνταμ, το οποίο διαθέτει μια μεγάλη συλλογή έργων της ολλανδικής τέχνης, από τα πρώιμα θρησκευτικά έργα έως τα αριστουργήματα της Χρυσής Εποχής, όπως είναι η “Νυχτερινή περίπολος” του Rembrandt.

Ξεχωριστό ενδιαφέρον είχε η κρουαζιέρα στα κανάλια της πόλης. Μέσα από το ποταμόπλοιο, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τα περισσότερα κλασσικά κτίρια της περιοχής, όπως το Westertoren, το σπίτι της Anne Frank, το κανάλι Herengracht, το οποίο καταλαμβάνει τη δική του θέση στη λίστα Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, το Magere brug, το Hermitage και πολλά ακόμη.

Με την ολοκλήρωση της κρουαζιέρας, οι συμμετέχοντες ταξίδεψαν μέχρι το κοντινό γραφικό ψαροχώρι του Volendam, το οποίο στις αρχές του 20ου αιώνα έγινε σημείο συνάντησης καλλιτεχνών, ενώ σήμερα αποτελεί έναν ιδιαίτερα δημοφιλή τουριστικό προορισμό, γνωστό για τις παλιές ψαρόβαρκες και τα παραδοσιακά ενδύματα που εξακολουθούν να φορούν αρκετοί από τους κατοίκους του.

Τέλος, κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο Amsterdam, οι συμμετέχοντες πήραν μέρος σε Συνέδριο Πωλήσεων της Εταιρίας, όπου συζητήθηκαν θέματα σχετικά με το έργο του ασφαλιστικού συμβούλου και με τους τρόπους περαιτέρω αναβάθμισης του επιπέδου των προσφερομένων υπηρεσιών. Κατά τη διάρκεια συζήτησης panel με την συμμετοχή καταξιωμένων ασφαλιστικών συμβούλων της MetLife Alico, οι ομιλητές αναφέρθηκαν στις συνήθειες εργασίας τους, καθώς και στην επαγγελματική νοοτροπία που οφείλει να χαρακτηρίζει κάθε επιτυχημένο συνεργάτη.

Ηταν κατά γενική ομολογία ένα αξέχαστο ταξίδι, μακριά από την καθημερινότητα, με εναλλαγές μοναδικών εικόνων και τοπίων και πολλές όμορφες στιγμές, κάνοντας όλους τους συμμετέχοντες να δώσουν υπόσχεση να βρεθούν πάλι μαζί στο επόμενο εκπαιδευτικό συνέδριο της Εταιρίας.