Γιάννης Χατζηθεοδοσίου: «Η άλλη μέρα ήρθε»;

Σε ανακοίνωση  του ο κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου σχετικά με τις εκλογές του ΕΕΑ αναφέρει:

Ο συνδυασμός: «Το Επιμελητήριό Μας» θέλει να ευχαριστήσει όλους τους επαγγελματίες και ειδικότερα τους ασφαλιστές που τον ανέδειξαν πρώτη δύναμη στο Επιμελητήριο με την εντυπωσιακή διαφορά των 300 περίπου ψήφων από τον δεύτερο συνδυασμό και να τους διαβεβαιώσει ότι θα τιμήσει στο απόλυτο τις διακηρύξεις του για την αλλαγή της λειτουργίας του Επιμελητηρίου προς όφελος των επαγγελματιών.

Είναι βέβαιο ότι εάν ο συνδυασμός μας έχει την Προεδρεία του Επιμελητηρίου, θα αλλάξει την απαράδεκτη Υπουργική απόφαση που και το παράλογο αυτής φαίνεται αφού, ενώ ο συνδυασμός πήρε 1236 ψήφους εκλέγει 13 μέλη στο Δ.Σ. ενώ ο δεύτερος με 956 ψήφους εκλέγει επίσης 13 μέλη.

Θεωρούμε υπέρτατη τιμή την εμπιστοσύνη που μας δείξατε να μας ανακηρύξετε πρώτους και συνολικά αλλά και στον κλάδο των ασφαλιστών, από τον οποίο προέρχεται και ο επικεφαλής του συνδυασμού, δίνοντας μας συντριπτική νίκη και μεγάλες ευθύνες για το μέλλον του κλάδου μας στο Επιμελητήριο.
ΑΥΤΗ Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ!

Η δική μας θέση παραμένει ότι: Πρέπει όλοι μαζί να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις εκσυγχρονισμού του Επιμελητηρίου.

Καλούμε όλους τους συνδυασμούς που έχουν επικεφαλής από τον χώρο της διαμεσολάβησης να ενωθούμε για να υπερασπίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το μέλλον της δουλειάς μας.
Με ενότητα και συνεργασία μας περιμένουν καλύτερες μέρες.

ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!!!