Υποψήφιος στις εκλογές του ΕΒΕΑ ο κ. Γ. Κούμπας

Την απόφαση του να θέσει εκ νέου την υποψηφιότητα του στις εκλογές του ΕΒΕΑ, που θα πραγματοποιηθούν στις ημερομηνίες 3-5 Δεκεμβρίου, γνωστοποιεί με ανακοίνωση  του ο κ. Γιώργος Κούμπας. Ο κ. Κούμπας συνεχίζοντας το έργο του από τις προηγούμενες εκλογές του Ιουνίου 2006, κατά τις οποίες εξελέγη Μέλος στο Δ.Σ. του Επιμελητηρίου, είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό «ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ» με επικεφαλής τον κ. Κ.Μίχαλο. Σε επιστολή του αναφέρει τα εξής: 

«Με την επιστολή μου αυτή σας γνωστοποιώ την απόφασή μου να θέσω υποψηφιότητα στις εκλογές του ΕΒΕΑ στις 3-4-5 Δεκεμβρίου 2011, με τον συνδυασμό ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ  υπό τον κ. Κωνσταντίνο Μίχαλο (Τμήμα Υπηρεσιών).

Είμαι απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών και σπούδασα Χημικός Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο.

Υπηρετώ  την επιχειρηματική δραστηριότητα και την ανταγωνιστικότητα στη χώρα μας επί 30 έτη και είμαι σήμερα Διευθύνων Σύμβουλος της Επενδυτικής εταιρείας «ΚΟΥΜΠΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε.».
Ειδικότερα, ασχολούμαι με την προώθηση των θεμάτων της επιλέκτου οικογένειας των εισηγμένων εταιρειών στο Χρηματιστήριο Αθηνών, ως Γενικός Γραμματέας της Διοικούσης επιτροπής του ΕΝΕΙΣΕΤ (Ένωση Εισηγμένων Εταιρειών).
Παράλληλα, έχω μακρά θητεία στην ανάπτυξη των ασφαλιστικών εργασιών στην Ελλάδα ως Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΜΑ (Σύνδεσμος Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων) και ως Πρόεδρος Δ.Σ. της «EUROBROKERS ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ Α.Ε.».

Πιστεύοντας ότι ο επιχειρηματίας πρέπει να υπηρετεί τα κοινά εμμέσως αλλά και αμέσως, θα επιδιώξω σαν μέλος του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΒΕΑ, να υποστηρίξω την  ανάπτυξη της ελληνικής επιχείρησης στην συνεχώς εξελισσόμενη Ευρώπη του 21ου αιώνα».