Truck Extra Plus από την Υδρόγειο Ασφαλιστική

Ένα νέο πρόγραμμα ασφάλισης για Φορτηγά και Αγροτικά Φορτηγά Ιδιωτικής Χρήσης δημιούργησε η Υδρόγειος Ασφαλιστική. Το Truck Extra Plus αποτελεί μία ολοκληρωμένη πρόταση για την ασφάλιση των οχημάτων αυτών, συνδυάζοντας εύρος καλύψεων και υπηρεσιών,  σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικό κόστος. 

Εκτός από την  υποχρεωτική από το νόμο κάλυψη αστικής ευθύνης έναντι τρίτων, το πρόγραμμα Truck Extra Plus προσφέρει προστασία από πυρκαγιά, τρομοκρατικές και κακόβουλες ενέργειες, φυσικά φαινόμενα, ολική και μερική κλοπή, ζημιές από απόπειρα κλοπής και κλοπή ηχοσυστήματος. Επίσης, περιέχει επέκταση της αστικής ευθύνης του ασφαλισμένου προς τρίτους από μετάδοση πυρκαγιάς. 

Επιπλέον, το πρόγραμμα παρέχει κάλυψη για ζημιές από ανασφάλιστο όχημα, ζημιές στο σύστημα αερόσακων, προσωπικό ατύχημα, νομική προστασία και προστασία Bonus Malus του οδηγού, τα οποία μαζί με την 24ωρη Yπηρεσία Φροντίδας Ατυχήματος προσφέρονται σε όλα τα προγράμματα ασφάλισης οχημάτων της Υδρογείου.

Προαιρετικά, το πρόγραμμα Truck Extra Plus μπορεί να εμπλουτισθεί με τις καλύψεις: 

• Θραύσης Κρυστάλλων, η οποία, μέσω πανελλαδικού δικτύου εξειδικευμένων συνεργατών της Υδρογείου, εξασφαλίζει γρήγορη και αξιόπιστη αντικατάσταση και επισκευή κρυστάλλων, χωρίς την ανάγκη εκταμίευσης χρημάτων από τον ασφαλισμένο.

• Οδικής και Ταξιδιωτικής Βοήθειας, με υπηρεσίες που προσφέρονται 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο, στην Ελλάδα και οποιαδήποτε άλλη χώρα της Ευρώπης (για φορτηγά οχήματα βάρους έως 3,5 τόνους). 

Η Υδρόγειος είναι μία από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες στον κλάδο αυτοκινήτου στην Ελλάδα, έχοντας, εδώ και τέσσερις δεκαετίες, διακριθεί για την αξιοπιστία, την άμεση αποζημίωση και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες προς τους  συνεργάτες και ασφαλισμένους της.