Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το συνέδριο του WBN στην Ελλάδα

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τριημερο Συνέδριο του Διεθνούς Δικτύου Μεσιτών WBN, με θέμα “Brokerage where Myths are born” και οικοδεσπότη την Comergon SA Risk Managers Insurance Brokers.  

Λόγω των ανακοινωθέντων απεργιών, οι 170 Σύνεδροι από 65 χώρες, άρχιζαν να κατακλύζουν το Grand Resort Lagonissi από την Κυριακή 16 Οκτωβρίου, ενώ οι τελευταίες αναχωρήσεις για τις πατρίδες τους έγιναν στις 24/10, γεγονός που αποδεικνύει τη απόλυτη ικανοποίησή τους.

Οι επίσημες εργασίες του Συνεδρίου ξεκίνησαν την Τετάρτη 19/10 με το δείπνο  που παρέθεσε το Δ.Σ. της WBN στους χορηγούς Chartis, Chubb, Aegon, CAN, Navigators, ACE, Travelers, RSA,  AVIVA, Milliman, XL, AXCO, Marsh Berry, Vertafore τους οποίους καλωσόρισε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Comergon και οικοδεσπότης Γ. Ζαφειρίου και ο Πρόεδρος της WBN Neil Morrison.   

Από ελληνικής πλευράς χορηγοί ήταν η Chartis, μέγας χορηγός του Συνεδρίου, που εκτός των Αμερικάνων στελεχών εκπροσωπήθηκε από τον Γενικό Διευθυντή G. Zorgno και την κα Μ. Γκολφινοπούλου, Majors Accounts Manager, η Allianz που εκπροσωπήθηκε από τον Τεχνικό Σύμβουλο κ. Κ. Βερτόπουλο, η Mapfre που εκπροσωπήθηκε από τον General Manager κ. Ι. Αθανασίου ο οποίος απεύθυνε και χαιρετισμό προς τους παριστάμενους και των Γιώργο Ευσταθίου Υπεύθυνο Πωλήσεων και τα Lloyds που εκτός των ξένων στελεχών, εκπροσωπήθηκε από την κα Μαριάννα Παπαδάκη Γενική Διευθύντρια για την Ελλάδα και την Κύπρο. 

Κατά την διάρκεια των 3ημερων εργασιών του Συνεδρίου από 20/10 – 22/10, δόθηκε η ευκαιρία να γίνουν σημαντικές εισηγήσεις από μέλη του Δικτύου αλλά και από την “Marsh Berry” τον μεγαλύτερο οργανισμό Financial, Operational, Sales Management and Organizational Services, την “Dempsey Partners”, που αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη στο “Forensic Accounting, Claims Management and Risk Consulting”, την “Hanover Stone Partners” εταιρεία Risk Management Consulting & Services,  την “AXCO” εταιρεία παροχής Insurance Information Services, την “Vertafore” Service Providor,  και τους ασφαλιστικούς οργανισμούς  CNA, Lloyds,  XL, Chartis, Chubb, Aegon και Navigators. 

Το Συνέδριο, το οποίο προέβλεπε ειδικές εκδηλώσεις για τις συζύγους των Συνέδρων που παρέστησαν, έκλεισε την Παρασκευή 20/10 με επίσημο γεύμα στο Κτήμα Νάσιουτζικ.    

Από την οικοδεσπότη Comergon συμμετείχαν ακόμη εκτός από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Γ. Ζαφειρίου, η Αικ. Ζαφειρίου Πρόεδρος ΔΣ, ο κ. Δ. Ζαφειρίου Επ. Πρόεδρος, οι κες Λ. Καλογεράκου Μ. Σερέτη, Σ. Στουριώτη, και Ελ. Παππά, οι κ.κ. Δ. Αντύπας, Ι. Πλεξίδας, Σ. Σπυράτος και οι κ.κ. Χ. Ζάββος, Τ. Γκλίβας, Β. Παπαγιάννης, καθώς και οι κες Ε. Κοντοπούλου και Χ. Αλαΐσκα που στήριξαν και γραμματειακά το Συνέδριο .