Ανακοίνωση από το «Επιμελητήριο Μας»

Το iw έλαβε την ακόλουθη ανακοίνωση από το συνδυασμό το “Επιμελητήριο Μας” την οποία και δημοσιεύει:

“Το επαγγελματικό επιμελητήριο, το μεγαλύτερο σε δύναμη μελών της χώρας, θεωρεί ότι έχει υποχρέωση να ξεφύγει από τον εισπρακτικό του ρόλο που του έταξε ο νομοθέτης δηλαδή να αποτελέσει πραγματικό σύμβουλο της πολιτείας και του επαγγελματία, προς την επίλυση των προβλημάτων που κλονίζουν την επαγγελματική τάξη. Υποδείξεις μέτρων και δημιουργία όρων και προϋποθέσεων που θα εξασφαλίζουν την ανάπτυξη και την αναβάθμιση των επιχειρήσεων προκειμένου να καταστούν ανταγωνιστικές και ικανές να παρακολουθήσουν την εξέλιξη και την τεχνολογική πρόοδο της εποχής.

Σε περίοδο μεγάλης οικονομικής κρίσης με τις επιχειρήσεις να δίνουν καθημερινά αγώνα επιβίωσης, πότε αισθάνθηκες, αλήθεια, ότι η Διοικητική Επιτροπή και οι υπάρχουσες «κομματικές» ή κλαδικές παρατάξεις που είχαν και  έχουν την διοίκηση του Επιμελητηρίου έκαναν πράξη κάτι από τα παραπάνω.

Αγαπητέ φίλε,
μια ομάδα ανθρώπων, έξω από κομματικά στερεότυπα και διαφορετικής πολιτικής ιδεολογίας, αγανακτήσαμε και   αποφασίσαμε να αλλάξουμε πορεία.

Είπαμε ότι το κύριο μέλημά μας πρέπει να είναι η επιβίωση όλων των επιχειρήσεων , για την επιβίωση και της δικής μας επιχείρησης μιας που είναι συνδεδεμένη με όλες τις υπόλοιπες. Αφήνουμε στην άκρη τις στενά κλαδικές ή  κρυφοκομματικές παρατάξεις και αποφασίζουμε μόνοι μας για εμάς.

Αγαπητέ φίλε,
Σε καλούμε να στηρίξεις το συνδυασμό και να ταχθείς με εμάς, για να αποφασίσουμε μαζί, για το πώς μπορούμε να σταθούμε αρωγός στις επιχειρήσεις και να κάνουμε ανταποδοτικές τις συνδρομές των μελών στην επιβίωση των επιχειρήσεων τους. Ας  ασχοληθούμε επιτέλους με θέματα ουσίας.

Στο ψηφοδέλτιο μας συμμετέχουν μεταξύ άλλων:
1. Γ. Χατζηθεοδοσίου – Υποψήφιος Πρόεδρος, Μέλος Δ.Σ. ΕΕΑ
2. Δ. Βαρδακώστας – Μέλος Δ.Σ. ΕΕΑ
3. Π. Γιαννόπουλος – Μέλος Δ.Σ. ΕΕΑ
4. Ν. Γρέντζελος – Μέλος Δ.Σ. ΕΕΑ
5. Ε. Γρυπάρη – Μέλος Δ.Σ. ΕΕΑ
6. Α. Καρβούνη – Μέλος Δ.Σ. ΕΕΑ
7. Δ. Λύχρου – Μέλος Δ.Σ. ΕΕΑ
8. Κ. Μίσσας – Μέλος Δ.Σ. ΕΕΑ
9. Π. Παντελής – Μέλος Δ.Σ. ΕΕΑ
10.  Γ. Φλωράς – Μέλος Δ.Σ. ΕΕΑ
11.  Ι. Φώτη – Μέλος Δ.Σ. ΕΕΑ
12.  Γ. Καραβίας – Πρόεδρος ΣΕΜΑ
13.  Α. Ραφαηλίδης – Πρόεδρος ΠΟΑΠ
14.  Δ. Γαβαλάκης – Αντιπρόεδρος ΠΣΣΑΣ
15.  Κ. Μαυρόπουλος – Πρώην Πρόεδρος ΕΕΑΕ