“True Leader” η Groupama Φοίνιξ

Στο πλαίσιο ενός νέου θεσμού που εγκαινιάζει φέτος η ICAP Group, η Groupama Φοίνιξ Ασφαλιστική, εταιρία που διατηρεί μία από τις 10 κορυφαίες θέσεις στον ασφαλιστικό κλάδο, διακρίθηκε μεταξύ των 50 επιχειρήσεων που αναγνωρίζονται ως ηγέτες στην ελληνική αγορά. 

Η εταιρία κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα στις 500 υποψήφιες εταιρίες, με δραστηριότητα σε 40 διαφορετικούς κλάδους, που αξιολογήθηκαν από την ICAP Group, στη βάση τεσσάρων μετρήσιμων κριτήριων: Κερδοφορία, Διατήρηση Προσωπικού, Credit Rating και Θέση στον Κλάδο.

 Η βράβευση των εταιριών πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης, παρουσία 250 περίπου υψηλόβαθμων στελεχών των σημαντικότερων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

 Για λογαριασμό της Groupama Φοίνιξ Ασφαλιστική το βραβείο παρέλαβε ο κ. Χρήστος Κάτσιος, Εμπορικός Διευθυντής, ο οποίος δήλωσε: «Όλοι εμείς στην Groupama Φοίνιξ είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτή τη διάκριση που έρχεται να επιβεβαιώσει τις συντονισμένες προσπάθειες που καταβάλλουμε για να προσφέρουμε καινοτόμες και συμφέρουσες ασφαλιστικές λύσεις, που εμπιστεύονται οι πελάτες μας για την προστασία των πολυτιμότερων αγαθών τους – της υγείας, της σύνταξης, του σπιτιού, της επιχείρησης ή και του αυτοκινήτου τους. Θα συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος, προσαρμόζοντας τα προγράμματα που προτείνουμε στις διαφοροποιημένες ανάγκες και δυνατότητες του κοινού, αλλά και θέτοντας πάντα ρεαλιστικούς επιχειρηματικούς στόχους, που θα μας βοηθήσουν να ανταπεξέλθουμε στο σημερινό δύσκολο οικονομικό περιβάλλον. 

Εξάλλου, με περισσότερα από 100 χρόνια ιστορίας και ένα ισχυρό προφίλ, ο Όμιλος Groupama μας επιτρέπει να ανταποκρινόμαστε ακόμα πιο αποτελεσματικά στις προσδοκίες των πελατών μας, παρέχοντάς τους καινοτομία, ποιότητα και σιγουριά».