ERGO: 40,14 εκατ. ευρώ σε αποζημιώσεις το 2010

Η ERGO, για 20 και πλέον χρόνια που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα,  χτίζει την καλή φήμη και εικόνα της στη γρήγορη και δίκαιη αποζημίωση των ασφαλισμένων της.  Αποδεικνύοντας έμπρακτα την πελατοκεντρική της προσέγγιση, συνεχίζει προς την ίδια κατεύθυνση, καταβάλλοντας συνολικά κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους 40,14 εκατ. ευρώ σε αποζημιώσεις ασφαλισμένων της, ενώ ήδη για το α’ εξάμηνο του 2011 το αντίστοιχο ποσό έχει ανέλθει στα 21,35 εκατ. ευρώ.

Με γρήγορες, δίκαιες και φιλικές προς τον ασφαλισμένο και τον παθόντα διαδικασίες πραγματογνωμοσύνης και εκτίμησης των ζημιών, η εταιρεία προχώρησε το 2010 σε άμεση αποζημίωση περίπου 36.000 υποθέσεων. Στόχος της ERGO είναι να παρέχει υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση σε όλους τους συναλλασσόμενους μαζί της ελαχιστοποιώντας τις περιπτώσεις εκείνες που δεν επιλύονται άμεσα και έγκαιρα, γεγονός το οποίο αποδεικνύεται εμφανώς, καθώς πολύ μικρό ποσοστό (<3%) επί των δηλωθεισών ζημιών του προηγούμενου έτους ακολούθησαν τη νομική οδό.

Η ERGO επιθυμώντας να αναβαθμίσει ακόμα περισσότερο την ποιότητα εξυπηρέτησης που παρέχει στους συνεργάτες και ασφαλισμένους της έχει καταστρώσει και βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη συγκεκριμένο πλάνο έρευνας, μελέτης και δράσης προκειμένου να βελτιωθούν όλες οι υφιστάμενες εταιρικές διαδικασίες προς όφελος κάθε συναλλασσόμενου με την εταιρία. Με την ενέργεια αυτή αποδεικνύει στην πράξη ότι έχει θέσει ως πρώτη προτεραιότητά της τη δημιουργία μιας διαφορετικής ασφαλιστικής εταιρίας, που πραγματικά θα ανταποκρίνεται στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών και των συνεργατών της, χαράζοντας μια πορεία μέσα από ξεκάθαρους κανόνες και κυρίως ουσιαστική και ανθρώπινη ανταπόκριση στις αγωνίες του σύγχρονου ανθρώπου. Γι’ αυτό, όπως πολύ χαρακτηριστικά επισημαίνει ο κ. Στέλιος Τσαούλας, Διευθυντής Αποζημιώσεων της εταιρίας «επιδιώκουμε καθημερινά κάθε συναλλασσόμενος με την εταιρία μας, είτε ως ασφαλισμένος, είτε ως παθών, είτε ως συνεργάτης, να εισπράττει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, μεγαλύτερη κατανόηση, ευγένεια, και ποιότητα ξεκάθαρης επικοινωνίας αποδεικνύοντας με τον τρόπο αυτό ότι “Ασφαλίζω σημαίνει καταλαβαίνω”».