Η δυναμική λύση της ING στο αβέβαιο οικονομικό περιβάλλον: ING 170 Silver

H ING δημιούργησε το νέο σύγχρονο επενδυτικό ασφαλιστικό πρόγραμμα ING 170 Silver, το οποίο αποτελεί τη δυναμική λύση απέναντι στο αβέβαιο οικονομικό περιβάλλον. Το προϊόν διατίθεται στην αγορά αποκλειστικά και μόνο για διάρκεια 5 εβδομάδων, και συγκεκριμένα από τις 10 Οκτωβρίου έως τις 11 Νοεμβρίου 2011. 

To ING 170 Silver έχει στόχο την 100% προστασία του αρχικού κεφαλαίου επένδυσης στη λήξη του και παράλληλα δίνει τη δυνατότητα μεγιστοποίησης της απόδοσης που μπορεί να λάβει ο ενδιαφερόμενος έως και 70% του ποσού που έχει επενδύσει, κατά τη λήξη του προγράμματος. 

Με ελάχιστο ποσό επένδυσης τα 5.000 Ευρώ, το ING 170 Silver λειτουργεί με την καταβολή εφάπαξ ασφαλίστρου. Το ING 170 Silver απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να κάνουν μία δυναμική  κίνηση για το οικονομικό τους μέλλον, καθώς μπορεί να αποτελέσει μία επένδυση για το μέλλον του παιδιού τους ή ένα επιπλέον εισόδημα για τους ίδιους, δεδομένου ότι η ηλικία έναρξης του προγράμματος είναι από 1 μηνός έως 65 ετών. 

Με την απόκτηση του προγράμματος ING 170 Silver ο ασφαλισμένος απολαμβάνει τα εξής προνόμια:
• Δυνατότητα υψηλών αποδόσεων, μέσω ενός χαρτοφυλακίου 25 διεθνών μετοχών εταιρειών υψηλής κεφαλαιοποίησης.
• Επένδυση στον ΟΣΕΚΑ  ING (L) Protected Fund 170 (Αμοιβαίο Κεφάλαιο) του Λουξεμβούργου και αποτίμηση σε νόμισμα Euro.

Το ING 170 Silver δημιουργήθηκε ώστε να αποτελέσει μία δυναμική λύση απέναντι στην αβεβαιότητα που δημιουργεί το σημερινό περιβάλλον. Οι Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι της ING βρίσκονται δίπλα σε κάθε ενδιαφερόμενο για να του παρέχουν επαγγελματική συμβουλή και άμεση εξυπηρέτηση.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με:
ING Ελλάδος – Κατερίνα Μολφέτα, Marketing Communications Manager
Τηλ. 210 95 06 518, email: kmolfeta@ing.gr