Συναντήσεις δικτύου πωλήσεων της Ευρωπαϊκης Πίστης σε όλη την Eλλάδα

Ολοκληρώθηκαν με πλήρη επιτυχία οι συναντήσεις της Διοίκησης της ΑΕΓΑ Ευρωπαϊκή Πίστη με το Δίκτυο Πωλήσεών της ανά την Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν οκτώ μεγάλες συναντήσεις στις περιοχές Θεσσαλίας (Λάρισα), Ηπείρου (Ιωάννινα), Πελοποννήσου (Λουτράκι), Κρήτης (Ηράκλειο), Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης (Ξάνθη), Κεντρικής & Δυτικής Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη) και Αττικής, Ευβοίας & Ανατολικής Στερεάς  (Αθήνα) σε (δύο) συναντήσεις με συμμετοχή άνω των 1700 ατόμων.

Στην διάρκεια των επικοινωνιών ο κ. Χρήστος Γεωργακόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, παρουσίασε τα αποτελέσματα της εταιρείας, τους στόχους και τις προοπτικές σε περιβάλλον Solvency, τα σημεία υπεροχής της και προσκάλεσε το Δίκτυο – τις πηγές των εσόδων της κατά δήλωσή του – να συστρατευθεί στην Ευρωπαϊκή Πίστη, που αποτελεί κοινοκτημοσύνη των εργαζομένων της. 

Είναι ευρέως γνωστό ότι η εταιρεία παρέχει σε όλους συνθήκες ασφάλειας των κόπων τους καθώς και ευρύτατες προοπτικές εξέλιξης, ανθρώπινο περιβάλλον φιλικών ανέσεων, πρωτοβουλίες και δίκαιη ανταμοιβή της προσφοράς τους.

Σημειώνεται ότι η Ευρωπαϊκή Πίστη σε περιβάλλον έντονης οικονομικής ύφεσης, μείωσης του κύκλου εργασιών της ασφαλιστικής αγοράς και γενικής κρίσης, έκλεισε το εξάμηνο του 2011 με κύκλο εργασιών  75,09 εκ. ευρώ αυξημένο κατά 15,8% σε σχέση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2010. 

Παράλληλα τα κέρδη προ φόρων του πρώτου εξαμήνου αυξήθηκαν κατά 14,8% σε σχέση με τα αντίστοιχα στοιχεία της 30/06/2010 και διαμορφώθηκαν στα 3,1 εκ. ευρώ. Αξίζει τέλος να αναφερθεί ότι ο τραπεζικός δανεισμός της εταιρίας είναι μηδενικός.