Οι κορυφαίοι συνεργάτες της Generali στην Αφρική

Στην Νότιο Αφρική και την Ζάμπια ταξίδεψαν εκατό και πλέον κορυφαίοι συνεργάτες της Generali, σε ένα ταξίδι επιβράβευσης των προσπαθειών μίας ολόκληρης χρονιάς. 

Δέκα ημέρες στην Ήπειρο των χρωμάτων και των αντιθέσεων έδωσαν τη δυνατότητα στους συνεργάτες της Generali από το Agency και το Πρακτoρειακό δίκτυο να έρθουν σε επαφή με ένα άλλο κόσμο που διεκδικεί τον δικό του ρόλο σε ένα κόσμο που αλλάζει. Να έρθουν σε επαφή με την πλούσια φύση αλλά κυρίως να αναμετρηθούν με τα όρια αντοχής τους!

Δέκα ημέρες γεμάτες χρωματικές εναλλαγές, περιπέτεια και έντονες συγκινήσεις είναι τα στοιχεία που καθιστούν ένα ταξίδι, ταξίδι ζωής.

Οι κορυφαίοι συνεργάτες της Generali στην ΑφρικήΠρώτος σταθμός το Kruger Park και το Kapama Private Game Reserve στη Νότιο Αφρική. Σαφάρι πολύ νωρίς το πρωί με τον ήλιο να ξεπροβάλλει μέσα από τα κλαδιά των δένδρων της αφρικανικής ηπείρου αλλά και τις βραδινές ώρες με τους συμμετέχοντες να βιώνουν ένα πρωτόγνωρο ηλιοβασίλεμα, γεμάτο πλούσια χρώματα στη μέση της σαβάνας. Έπαθλο μία πιο «στενή επαφή» με τα Big Five, το λιοντάρι, τον ελέφαντα, την καμηλοπάρδαλη, τον ρινόκερο και το βουβάλι. 

Δεύτερος σταθμός ένα από τα επτά θαύματα της φύσης. Οι καταρράκτες της Βικτόρια στον ποταμό Ζαμβέζη, στην Ζάμπια τους οποίους ανακάλυψε ο εξερευνητής Ντέιβιντ Λιβινγκστόουν, το όνομα του οποίου πήρε και η κοντινή πόλη και βέβαια το ξενοδοχείο «Royal Livingstone», που φιλοξένησε τους διαμεσολαβούντες της Generali. Χτισμένο στις όχθες του Ζαμβέζη, λίγα μόλις μέτρα από τον καταρράκτη με μοναδική θέα «στο καπνό που βροντά» δηλαδή το σύννεφο νερού που ανεβαίνει στην ατμόσφαιρα μέσα από το καταρράκτη. 

Ένα μοναδικό θέαμα που απόλαυσαν κατά τη διαμονή τους οι συνεργάτες της Generali όταν ξεκουράζονταν από τις extreme δραστηριότητες στις οποίες επιδόθηκαν όπως το bungee jumping, το flying fox, το rafting και πιο απλές όπως η πτήση με Οι κορυφαίοι συνεργάτες της Generali στην Αφρικήελικόπτερο πάνω από τους καταρράκτες ή η βόλτα με τα λιοντάρια.

Κορυφαία συγκλονιστική στιγμή στο ταξίδι, η επίσκεψη σε σχολείο του Livingstone όπου οι συνεργάτες της Generali μοίρασαν στα παιδιά τετράδια, γραφική ύλη και αθλητικό υλικό. Μία συμβολική κίνηση που πρόσφερε χαρά στα παιδιά και έντονη συγκίνηση σε όλους τους συμμετέχοντες, τους οποίους δεν τους κέρδισε μόνο το χαμόγελο των παιδιών αλλά και η ταλαντούχα ποδοσφαιρική ομάδα του σχολείου, η οποία αναδείχτηκε νικητής στο φιλικό αγώνα με τους «επίλεκτους» της Generali.

To δεκαήμερο ταξίδι σε ένα άλλο κόσμο ομορφιάς, αγωνίας, και ελπίδας για το μέλλον, ολοκληρώθηκε με το καθιερωμένο γκαλά την τελευταία βραδιά στις όχθες του επιβλητικού ποταμού Ζαμβέζη στην αλέα του «Royal Livingstone».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Πάνος Δημητρίου σε μία σύντομη ομιλία του προς τους παρευρισκόμενους τους ευχαρίστησε για την συμμετοχή τους.

Το ταξίδι αυτό, ο προορισμός, η οργάνωση του, οι δραστηριότητες στις οποίες συμμετείχαμε είναι μία ακόμη απόδειξη της στρατηγικής απόφασης της Generali να βρίσκεται δίπλα στον έλληνα διαμεσολαβητή, να στηρίξει την ανάπτυξη της στο ανθρώπινο δίκτυο πωλήσεων. 

Εμείς θα είμαστε δίπλα σας γιατί θέλουμε μαζί σας να αλλάξουμε την ελληνική ασφαλιστική αγορά τόνισε ο κ. Δημητρίου απευθυνόμενος στους διαμεσολαβούντες της Generali και τους προσκάλεσε στο επόμενο ταξίδι επιβράβευσης το οποία θα πραγματοποιηθεί σε προορισμό κοντά στον Αρκτικό Κύκλο.