Στα Χανιά ταξίδεψαν οι καλύτεροι συνεργάτες της Axa

Η Axa Ασφαλιστική, επέλεξε μια από τις ομορφότερες πόλεις της Κρήτης, τα Χανιά για να ταξιδέψει τους διακεκριμένους Ασφαλιστικούς της συνεργάτες, από τις 31 Αυγούστου έως τις 4 Σεπτεμβρίου 2011.

Η ξενάγηση των συνεργατών στο νησί περιλάμβανε επίσκεψη στην παλιά πόλη, η οποία είναι χτισμένη γύρω από το βενετσιάνικο λιμάνι και περιβάλλεται από τις ενετικές οχυρώσεις του 1538. Επισκέφτηκαν το παλιό λιμάνι, τη νέα πόλη, εκτός των τειχών, τη Δημοτική αγορά, τους τάφους των Βενιζέλων και άλλα σημαντικά αξιοθέατα της περιοχής. 

Κατά τη διαμονή τους είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε ένα γεμάτο πρωινό με αθλητικές δραστηριότητες και παιχνίδια συνδυάζοντας διασκέδαση με αδρεναλίνη και μοναδικές στιγμές. Οι δραστηριότητες υλοποιήθηκαν στην παραλία του ξενοδοχείου και είχαν στόχο να αναδείξουν την πιο δημιουργική και διασκεδαστική ομάδα! Οι συμμετέχοντες χωρίστηκαν σε ομάδες και είχαν την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά και να διασκεδάσουν.

Παράλληλα δόθηκε η ευκαιρία να συζητηθούν επαγγελματικά θέματα που αφορούν το Δίκτυο Πωλήσεων Agency System καθώς επίσης και τις επόμενες ενέργειες για τους τρεις επόμενους μήνες που αποτελούν το κλείσιμο του έτους.

Στα Χανιά ταξίδεψαν οι καλύτεροι συνεργάτες της AxaΤην τέταρτη ημέρα της διαμονής πραγματοποιήθηκε ημερήσια εκδρομή στο  Ηράκλειο και επίσκεψη του αρχαιολογικού χώρου της Κνωσού. Οι συνεργάτες της Axa είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν σημαντικά οικοδομήματα της ίδιας περιόδου όπως: τη Νότια Οικία, την Οικία του ιερού Βήματος, το Μικρό Ανάκτορο, το Ξενώνα, τη Βασιλική Έπαυλη και τον Τάφο-Ιερό. Από τη ρωμαϊκή Κνωσό σημαντικό οικοδόμημα είναι η Βίλλα του Διονύσου με ψηφιδωτά δάπεδα (2ος αι. μ. Χ.).

Τους Ασφαλιστικούς μας Συνεργάτες συνόδευσαν οι κ.κ. Αδαμάντιος Χατζηστύλης, Διευθυντής Δικτύων Διανομής, Θωμάς Πουφινάς, Offer Director, Κοσμάς Σμπιλής, Διευθυντής Πωλήσεων Agency System, Φωτεινή Βαρελά, Διευθυντής Εξυπηρέτησης Πελατών & Δικτύων Διανομής, Ανδρέας Πέτσας, Νομικός Σύμβουλος της ΑΧΑ Ελλάδος, Ευστάθιος Γκίτικας, Γιάννης Γεωργίου, Κωνσταντίνος Λαγογιάννης, Επιθεωρητές Πωλήσεων Agency System, Γεώργιος Φωκάς από τη Διεύθυνση  Πωλήσεων Agency System και η Ειρήνη Νικολοπούλου από τη Διεύθυνση Επικοινωνίας.