Τα 20 χρόνια της γιόρτασε η Interlife

Πρόκληση για περαιτέρω επέκταση και ανάπτυξη είναι η τρέχουσα οικονομική κρίση για την Interlife, υπογράμμισε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Γιάννης Βοτσαρίδης, στην ομιλία του για την επέτειο των 20 χρόνων από την ίδρυση της εταιρείας.

Στην κεντρική εκδήλωση για τα είκοσι χρόνια του ομίλου Interlife που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, με καλεσμένους πάνω από 300 συνεργάτες της εταιρείας απ’ όλη την Ελλάδα (διαμεσολαβητές, ασφαλιστικούς πράκτορες, πραγματογνώμονες, νομικούς συμβούλους) και οικοδεσπότες το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας, ο κ. Γιάννης Βοτσαρίδης, επεσήμανε ότι με το σύνθημα «Πάνω απ’ όλα ο άνθρωπος» η Interlife, ξεκίνησε το 1991 ως μια μικρή εταιρεία με 35 μετόχους και έφτασε σήμερα να είναι ένας εύρωστος ασφαλιστικός όμιλος πέντε εταιρειών και 1.500 μετόχων, με υποκαταστήματα σε όλη την Ελλάδα, Ενεργητικό 90 εκατομμυρίων ευρώ, υψηλά Αποθεματικά που της εξασφαλίζουν Αξιοπιστία και Φερεγγυότητα, Διεθνή Πιστοποίηση ISO και κορυφαίους Αντασφαλιστές.
 
Η Interlife τόνισε ο Πρόεδρος της εταιρείας, κατέχει, μεταξύ των 39 ελληνικών ασφαλιστικών εταιρειών, την 8η θέση ως προς τις επενδύσεις της σε ακίνητα, την 14η θέση ως προς τα αξιόγραφά της, τη 15η θέση ως προς τα ίδια κεφάλαια και τις επενδύσεις της, τη 16η θέση ως προς το ενεργητικό της και την 18η θέση ως προς το τζίρο της.

Ανθρώπινο δυναμικό της InterlifeΣτην αξιοπιστία και τη συνέπεια της εταιρείας όσον αφορά στην έγκαιρη αποπληρωμή των υποχρεώσεών της αναφέρθηκε ο Διευθυντής του Τμήματος Αποζημιώσεων κ. Κώστας Βοτσαρίδης, επισημαίνοντας ότι η υψηλή ρευστότητα και φερεγγυότητα της Interlife της επιτρέπει να μειώνει συνεχώς τους χρόνους καταβολής των αποζημιώσεων και να διατηρεί κορυφαία σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες της.

Στο ανθρώπινο πρόσωπο της Interlife και στην εκτεταμένη κοινωνική της δράση αναφέρθηκε η Διευθύντρια Διαχείρισης κα. Γεωργία Βοτσαρίδου, σημειώνοντας τη στενή σχέση της εταιρείας με το προσωπικό της, αλλά και τη συστηματική της δραστηριοποίηση στον τομέα της Εταιρική Κοινωνικής Ευθύνης με πρωτοβουλίες και χορηγίες στον Αθλητισμό, το Περιβάλλον, τον Πολιτισμό και την Κοινωνία.

Η όμορφη γιορτινή βραδιά που ακολούθησε στους κήπους του  «Κτήματος Χρηστίδη» πλαισιώθηκε από οπτικοακουστικά μέσα, από τα οποία προβάλλονταν η ιστορική αναδρομή της εταιρείας, πυροτεχνήματα, πλούσιο μπουφέ, μουσική και χορό ως τις πρώτες πρωινές ώρες.