Executive Insurance: 2,1% αύξηση καθαρών ασφαλίστρων

Με βάση τα  παραγωγικά στοιχεία του Α εξαμήνου 2011 η Executive Insurance  Brokers (μία από τις μεγαλύτερες Μεσιτικές Εταιρείες στην Ελλάδα) παρουσίασε συνολική αύξηση  καθαρών ασφαλίστρων 2,1 %, βελτιώνοντας παράλληλα τη ποιοτική σύνθεση του χαρτοφυλακίου της.
 
Η παραπάνω αύξηση ασφαλίστρων θεωρείται σημαντική γιατί η Εxecutive Ιncurance Βrokers το 2011 είχε και έχει να αντιμετωπίσει σημαντικές οικονομικές αλλαγές που επηρεάζουν την ανάπτυξη της.
Ενδεικτικά αναφέρονται οι εξής:
* συνεχιζόμενη οικονομική κρίση και μείωση της καταναλωτικής δυνατότητας των ασφαλισμένων
*  καθίζηση πωλήσεων (για δεύτερο χρόνο) στο χώρο της εμπορίας των αυτοκινήτων
*  αλλαγές τιμολογιακής πολιτικής αλλά και προώθησης των ασφαλιστικών προγραμμάτων στον  κλ. Αυτοκινήτων.

Η άμεση αντίδραση της Διοίκησης της Εxecutive  Ιnsurance  Βrokers  και η νέα στρατηγική που εφάρμοσε η εταιρεία για την ανάπτυξη των εργασιών της μέσω και άλλων καναλιών πρόσκτησης εργασιών, έφεραν το θετικό παραγωγικό αποτέλεσμα του Α εξαμήνου του 2011 και δημιουργήσαν όλες τις προϋποθέσεις για βελτίωση του συνολικού μεριδίου αγοράς.

Η  Executive Insurance Brokers, έχοντας το κατάλληλο στελεχιακό δυναμικό αλλά και την απαραίτητη οργάνωση και τεχνογνωσία (μέσω αξιόπιστων συστημάτων υποστήριξης, είσπραξης, διαχείρισης) έχει συνάψει σημαντικές συνεργασίες και έχει αναλάβει ήδη τη  διαχείριση μεγάλων και μεσαίων χαρτοφυλακίων, με στόχο τη ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών αλλά και τη περαιτέρω ανάπτυξη των ασφαλιστικών εργασιών των συνεργατών.

Τα αποτελέσματα αυτών των συνεργιών είναι άμεσα ορατά από τους συνεργαζόμενους με την Εxecutive Ιncurance Βrokers «ανεξάρτητους συνεργάτες» και δημιουργούν εκείνη την προστιθέμενη αξία που κάνει κερδοφόρα μια συνεργασία.

Τα συστήματα υποστήριξης και διαχείρισης εισπράξεων EXECUTIVE Easy-pay και εξυπηρέτησης ζημίας / αποζημίωσης EXECUTIVE Help απολαμβάνουν σε μηνιαία βάση χιλιάδες πελάτες και συνεργάτες.

Τέλος η εταιρία συστηματικά δημιουργεί tailor made προϊόντα ιδιωτών που καλύπτουν εύκολα και ουσιαστικά τις σημερινές τους ανάγκες, όπως τα προγράμματα Φροντίδα Extra, Family Protector, κλπ.

Στρατηγικοί στόχοι της εταιρείας για το 2011 παραμένουν:
– η επίτευξη θετικών οικονομικών δεικτών και αποτελεσμάτων
– η περαιτέρω βελτίωση της ποιοτικής σύνθεσης του χαρτοφυλακίου 
– η ισορροπημένη ανάπτυξη εργασιών (μέσω επιχειρήσεων – ιδιωτών)
– η σύναψη σημαντικών συνεργασιών με «ανεξάρτητους συνεργάτες»
– η εταιρική  παρουσία  σε επιλεγμένα σημεία της χώρας