Έξτρα παροχές για τους ασφαλισμένους αυτοκινήτου της Efg Eurolife

Στo πλαίσιo της προσπάθειας για συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχει στους πελάτες της, η EFG Eurolife Ασφαλιστική σε συνεργασία με τον όμιλο της Ευρωκλινικής (Ευρωκλινική Αθηνών, Ευρωκλινική Παίδων), εξασφάλισε πολύ σημαντικά προνόμια για το σύνολο των ασφαλισμένων της με Πρόγραμμα Ασφάλισης Αυτοκινήτου.

Τα προνόμια, τα οποία έχουν τεθεί σε ισχύ από 1η Σεπτεμβρίου, παρέχονται τόσο σε υφιστάμενους όσο και σε νέους πελάτες της εταιρείας με συμβόλαια ασφάλισης αυτοκινήτου. Η χρήση των προνομίων γίνεται  με την επίδειξη της κάρτας που θα λάβουν μαζί με το επόμενο συμβόλαιο ασφάλισης αυτοκινήτου (νέο ή ανανέωση) και αφορούν τόσο στους συγκεκριμένους ασφαλισμένους, όσο και στα μέλη των οικογενειών τους (α΄ βαθμού συγγένειας).

Ενδεικτικά τα προνόμια περιλαμβάνουν:

• Δωρεάν 4 Ιατρικές Επισκέψεις αλλά και προνομιακή τιμολόγηση σε απεριόριστο αριθμό ιατρικών επισκέψεων σε εξειδικευμένες κατηγορίες ιατρών.

• Εκπτώσεις σε Διαγνωστικές Εξετάσεις και Νοσηλεία.

• 10% έκπτωση  στις ιατρικές και χειρουργικές πράξεις στα Εξωτερικά Ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών και της Ευρωκλινικής Παίδων.

• Δωρεάν χρήση των ασθενοφόρων σε περίπτωση που προκύψει νοσηλεία για κάτοικο εντός Αττικής ή 50% έκπτωση σε περίπτωση που δεν προκύψει νοσηλεία.

• Προνομιακά check up ανάλογα με το φύλο και την ηλικία στην Ευρωκλινική Αθηνών.

• Προνομιακά check up για τα παιδιά στην Ευρωκλινική Παίδων.  

Η EFG Eurolife Ασφαλιστική αποδεικνύει έμπρακτα για ακόμη μία φορά, την επιθυμία της να «διαβάζει» τα μηνύματα των καιρών,  να μελετά και να υλοποιεί τις προτάσεις των συνεργατών, με κύριο μέλημά της την καλύτερη κάλυψη των αναγκών των πελατών της.