Ανοιχτές ημερίδες ενημέρωσης Νομικής Προστασίας από την Arag

Κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών η ανεξάρτητη εξειδικευμένη ασφαλιστική εταιρεία Νομικής Προστασίας Arag Ελλάς, διοργάνωσε δυο ανοιχτές ημερίδες (OPEN DAYS) με ανοιχτή πρόσκληση προς ασφαλισμένους και μη.  

Η θεματαλογία περιελάμβανε αναφορά στα εργασιακά προβλήματα σε καιρούς οικονομικής κρίσης καθώς και στην αντιμετώπιση τους με την χρήση καλύψεων Νομικής Προστασίας. 

Απευθυνόταν στους εργαζόμενους στα μεσα μαζικής  μεταφοράς αλλά και στους δημοτικούς αστυνομικούς αντίστοιχα. Στην διοργάνωση από πλευράς της εταιρίας συμετείχαν δικηγόροι του Τμήματος ζημιών, προσκεκλημένοι εξειδικευμένοι συνεργάτες δικηγόροι, διοικητικά στελέχη καθώς και στελέχη της υπηρεσιας πωλήσεων της εταιρείας.  

Υπήρξε μεγάλη και θερμή ανταπρόκριση ανθρώπων απο τις συγκεκριμένες ομάδες που όπως αποδείχτηκε με χαρά και ενθουσιασμό παραβρέθηκαν στις εκδηλώσεις, έθεσαν τα ερωτήματα τους, πήραν συγκεκριμένες απαντήσεις απο εξειδικευμένους και έμπειρους νομικούς, καθώς επίσης και είχαν την ευκαιρία να  συζητήσουν απο κοντά με στελέχη της εταιρίας. Τέλος, κατόπιν προτροπής των παρευρισκομένων η εταιρεία υποσχέθηκε πως στο μέλλον θα διοργανώσει παρόμoια OPEN DAYS και για άλλες κατηγορίες εργαζομένων.