Ταξίδι της ΑΤΕ Ασφαλιστικής σε Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο

Οι καλύτεροι των Δικτύων Πωλήσεων της ΑΤΕ Ασφαλιστικής για το 2010 ταξίδεψαν στο Benelux (Βέλγιο, Ολλανδία, Λουξεμβούργο) από 18 έως 24 Αυγούστου 2011. Κατά τη διάρκεια της εκδρομής, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα πλήρες πρόγραμμα επισκέψεων και ξεναγήσεων στις σημαντικότερες πόλεις και αξιοθέατα των Κάτω Χωρών και συγκεκριμένα:

Τις Βρυξέλλες, την πρωτεύουσα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το Δουκάτο του Λουξεμβούργου, το ιστορικό Βατερλό, την πανέμορφη Μπρυζ, γνωστή και ως Βενετία του Βορρά, τη μεσαιωνική Γάνδη με το καλοδιατηρημένο ιστορικό κέντρο της, το Άμστερνταμ το οποίο οριοθετείται από τρία ημικυκλικά τεχνητά κανάλια, οι όχθες των οποίων ενώνονται με 400 μικρές και μεγαλύτερες γέφυρες, το Ρότερνταμ το μεγαλύτερο λιμάνι του κόσμου, την πανέμορφη Χάγη που σήμερα αποτελεί έδρα της Κυβέρνησης και του Διεθνούς Δικαστηρίου και τέλος, τη Ντελφτ, την πρώτη πρωτεύουσα του Ολλανδικού κράτους.  

Οι υπηρεσίες φιλοξενίας, το πρόγραμμα και γενικότερα η οργάνωση της εκδρομής άφησαν ικανοποιημένους όλους τους συμμετέχοντες. Στην εκδρομή συμμετείχαν συνολικά 51 άτομα από τα Δίκτυα της ΑΤΕ Ασφαλιστικής (Εταιρικό Δίκτυο, Δίκτυο Ανεξαρτήτων Συνεργατών και Δίκτυο ΑΤΕbank). Στην εκδρομή συμμετείχε ο Διευθύνων Σύμβουλος κος Ιορδάνης Χατζηιωσήφ, ο οποίος  αναφέρθηκε διεξοδικά στην παρούσα οικονομική συγκυρία, στην επικείμενη εφαρμογή της Solvency II και τις επερχόμενες αλλαγές του θεσμικού πλαισίου καθώς επίσης στους στόχους που θέτει η Εταιρία για το 2012 για περαιτέρω ανάπτυξη εργασιών και ισχυρή παρουσία της ΑΤΕ Ασφαλιστικής στην ασφαλιστική αγορά.

Οι Συνεργάτες όλων των Δικτύων είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις με τη Διοίκηση και τα στελέχη της εταιρείας και να συζητήσουν τις εξελίξεις της Αγοράς. Στο ταξίδι συμμετείχαν επίσης ο Διευθυντής Τεχνικών Ασφαλίσεων Μεταφορών και Σκαφών κ. Ιωάννης Παπαδουλάκης και τα Διοικητικά στελέχη των Πωλήσεων κ.κ. Άγγελος Παπαστερνός, Αναστάσιος Παπαδόπουλος και Ιωάννης Παπουτσάς.   

Εξίσου επιτυχημένο και ανταποδοτικό ήταν το ταξίδι των Δικτύων Πωλήσεων, που πραγματοποιήθηκε σε μεγάλο ξενοδοχειακό συγκρότημα της Κυλλήνης από 20 έως 24 Ιουνίου 2011. Η εκδρομή αυτή έδωσε την ευκαιρία στους Συνεργάτες όλων των Δικτύων της ΑΤΕ Ασφαλιστικής να χαλαρώσουν απολαμβάνοντας τις απέραντες παραλίες της περιοχής καθώς επίσης και να ξεναγηθούν στον αρχαιολογικό χώρο και το Μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας, τον τόπο γεννήσεως των Ολυμπιακών Αγώνων. Στην εκδρομή συμμετείχαν συνολικά 70 άτομα από τα Δίκτυα της ΑΤΕ Ασφαλιστικής (Εταιρικό Δίκτυο, Δίκτυο Ανεξαρτήτων Συνεργατών και Δίκτυο ΑΤΕbank).

Το ραντεβού ανανεώθηκε για τα επόμενα ταξίδια με στόχο ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες και περισσότερους συμμετέχοντες.