On line υπηρεσία από την Axa στον κλάδο αυτοκινήτου

Η ΑΧΑ Ασφαλιστική πάντα κοντά στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή και επιχειρηματία, με την ασφαλιστική τεχνογνωσία, τη διεθνή εμπειρία και το κύρος που διαθέτει, δημιούργησε ένα ακόμη διαδραστικό εργαλείο, το οποίο προστέθηκε στην εταιρική ιστοσελίδα www.axa-insurance.gr και αφορά στον υπολογισμό των ασφαλίστρων αυτοκινήτου.

Ο υπολογιστής ασφαλίστρων αυτοκινήτου είναι το νέο εργαλείο υπολογισμού που εμπλουτίζει την ιστοσελίδα της Αxa Ασφαλιστικής και έρχεται να προστεθεί στα ήδη υπάρχοντα (σύνταξης, σπουδών, επαγγελματικής αποκατάστασης παιδιών).

Ο υπολογιστής ασφαλίστρων αυτοκινήτου είναι ιδιαίτερα εύκολος και φιλικός στη χρήση και ενημερώνει τον χρήστη άμεσα για το πόσο θα του κοστίσει η εξ-ασφάλιση του αυτοκινήτου του με βάση τις δικές του ανάγκες, επιλέγοντας μεταξύ των τριών προγραμμάτων ασφάλισης (Classic, Extra, Premium). Στη συνέχεια δίνεται η δυνατότητα στο χρήστη να συμπληρώσει και να στείλει ηλεκτρονικά τη φόρμα εκδήλωση ενδιαφέροντος και άμεσα να εξυπηρετηθεί από εξουσιοδοτημένο ασφαλιστικό συνεργάτη της εταιρείας.

Επισημαίνεται ότι η Εταιρία λαμβάνοντας υπόψη το ιδιαίτερα αρνητικό οικονομικό κλίμα που βιώνει ο Έλληνας καταναλωτής, αλλά και τη γενικότερη οικονομική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας, παραμένοντας συνεπής στην πελατοκεντρική της προσέγγιση, έχει προχωρήσει ήδη από 1η Απριλίου 2011 στην επανατιμολόγηση της κάλυψης της Αστικής Ευθύνης Αυτοκινήτων, δημιουργώντας έτσι τις προϋποθέσεις για απόκτηση ασφάλισης αυτοκινήτου με προσιτό ασφάλιστρο. Η τιμολόγηση στην ασφάλιση Αυτοκινήτου γίνεται με την αξιοποίηση της τεχνογνωσίας και εμπειρίας της Αxa από άλλες χώρες της Μεσογείου, όπου κατέχει ηγετική θέση στην Ασφάλιση Αυτοκινήτου.