Νέος Διευθύνων Σύμβουλος στη Saint- Gobain Autover Hellas S.A.

Τα καθήκοντα Αντιπροέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου ανέλαβε ο κ. Κωνσταντίνος Δημητρουλάκης στην Saint-Gobain Autover Hellas S.A απο την 1η Σεπτεβρίου 2011, ύστερα απο την συνταξιοδότηση του κ. Νίκου Παππά.

Ο κ. Κ. Δημητρουλάκης, ο οποίος ασκούσε τα καθήκοντα του Market Development Manager μέχρι σήμερα στην εταιρία, είναι ένα πολύ έμπειρο στέλεχος και έχει αναλάβει διευθυντικές θέσεις σε μεγάλες ελληνικές και πολυεθνικές εμπορικές επιχειρήσεις.

Όπως δήλωσε και ο ίδιος: «Η ύπαρξη, το μέγεθος αλλά και το κύρος της Saint-Gobain Autover Hellas S.A είναι αποτέλεσμα της αδιάκοπης προσπάθειας αλλά και της εμπειρίας του ιδρυτή της, κύριου Νίκου Παππά. Το ήθος του, ο επαγγελματισμός και η συνέπεια του αποτελούν παρακαταθήκη για όλους εμάς που καλούμαστε να συνεχίσουμε το έργο του. Η εταιρεία οφείλει να συνεχίσει την πορεία της, κοιτώντας αισιόδοξα το μέλλον, παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας. 

Η ποιότητα των προιόντων μας, ο επαγγελματισμός και η συνέπεια των συνεργατών μας είναι το τρίπτυχο πάνω στο οποίο θα βασίσουμε τις προσπάθειες μας για την οικονομική ευημερία και ανάπτυξη της εταιρίας αυτής.»

Η Saint-Gobain Autover Hellas S.A ανήκει στον πολυεθνικό γαλλικό όμιλο Saint-Gobain και δραστηριοποιείται στην Ελλάδα τα τελευταία 16 χρόνια. Κύριο αντικείμενο της εταιρίας είναι η διανομή γνήσιων κρυστάλλων αυτοκινήτου Saint-Gobain Sekurit του μεγαλύτερου παραγωγού και προμηθευτή των περισσότερων αυτοκινητοβιομηχανιών στον κόσμο.