Τρία νέα στελέχη στη Matrix

Aπό την 1η Σεπτεμβρίου 2011 η Μatrix Insurance and Reinsurance Brokers S.A. ενισχύει περαιτέρω την παρουσία της στην ελληνική, αλλά και στις εκτός Ελλάδος αγορές, με τρία νέα, δυναμικά στελέχη.

Η Εύη Αθανασίου, με νομικές σπουδές (Νομική Αθηνών, LLM Queen Mary & Westfield College, University of London) και εξειδίκευση στο Ασφαλιστικό Δίκαιο, διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία που προέρχεται από την πολυετή της θητεία σε μεγάλους ασφαλιστικούς ομίλους και πάντοτε σε θέσεις ευθύνης (Allianz, Διευθύντρια Ανάληψης Γενικών Κλάδων εκτός Αυτοκινήτου, Interamerican, Επικεφαλής Αστικής Ευθύνης και Νομικής Προστασίας).

Η κα Αθανασίου είναι μέλος του Senior Management και επικεφαλής του Facultative Property, Casualty & Engineering Department. 

Ο Ηλίας Λάρδας, με σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και το Μarketing, αναλαμβάνει καθήκοντα Senior Broker. Ο κ. Λάρδας, εργάζεται στην ελληνική ασφαλιστική αγορά από το 2003 και διαθέτει μεγάλη εμπειρία ως Senior  Underwriter, Engineering & Casualty (Generali Hellas), καθώς και στις ασφαλίσεις περιουσίας.

Η Κωνσταντίνα Παγανού εντάχθηκε στο δυναμικό της Μatrix S.A. ως Βroker, με τομείς δραστηριοποίησης τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα (FI) και το D&O (Directors & Officers Liability). H κα Παγανού με ΜΒΑ στο Finance (Wagner College NYC), διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία στο Asset Management, στην ανάλυση χρηματοοικονομικών δεικτών (προϋπηρεσία σε χρηματιστηριακές και επενδυτικές εταιρείες), ενώ έχει διατελέσει Senior Auditor για την Arthur Andersen.

Το πλαίσιο των νέων αυτών συνεργασιών, ο CEO της Matrix Insurance and Reinsurance Brokers S.A. Δημήτρης Τσεσμετζόγλου, αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα της συνεχούς αναβάθμισης του επιτελείου της Matrix: 

«Στόχος μας είναι να προσελκύουμε τα Στελέχη εκείνα που όχι μόνο θα παρέχουν υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση και υποστήριξη στους πελάτες μας, αλλά που θα μπορέσουν να προσφέρουν εγκαίρως και αποτελεσματικά τις λύσεις που θα διασφαλίσουν την εύρυθμη και απρόσκοπτη ανάπτυξη των εργασιών τους στη νέα εποχή».