1 – 3 Σεπτεμβρίου το 13ο Συνέδριο Ύδρας

Από 1 έως 3 Σεπτεμβρίου 2011 η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) διοργανώνει για 13η συνεχή χρονιά το Συνέδριο Ύδρας, στο οποίο θα συμμετάσχει μεγάλος αριθμός εκπροσώπων της διεθνούς ασφαλιστικής και αντασφαλιστικής αγοράς.

Το Συνέδριο της Ύδρας αποτελεί πλέον ένα συνέδριο- θεσμό για τον ασφαλιστικό και αντασφαλιστικό κόσμο και κάθε χρόνο συγκεντρώνει μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων από πολλές ευρωπαϊκές και άλλες  χώρες. Στόχος της ΕΑΕΕ είναι η οργάνωση ενός συνεδρίου που πραγματεύεται τα πιο επίκαιρα θέματα που απασχολούν τον κλάδο, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία επαγγελματικών συναντήσεων μεταξύ ασφαλιστών και αντασφαλιστών σε ένα γραφικό περιβάλλον.

Το φετινό συνέδριο είναι αφιερωμένο στις αλλαγές που φέρει η επικείμενη εφαρμογή της Ευρωπαϊκής Οδηγίας Solvency II στην ασφαλιστική αγορά. Πιο συγκεκριμένα τα θέματα τα οποία θα αναπτύξουν οι διακεκριμένοι ομιλητές είναι τα εξής: 

- Solvency II- Μελέτη περίπτωσης: Πώς η αντασφάλιση μπορεί να μειώσει τις υπερβολικές κεφαλαιακές απαιτήσεις για τις μικρο- μεσαίες ασφαλιστικές επιχειρήσεις;

- Οι επιπτώσεις της εφαρμογής του Solvency II:
-στους κλάδους ασφάλισης Ζωής, Υγείας, Περιουσίας και Ζημιών
-στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση

Το πρόγραμμα του συνεδρίου μπορείτε να δείτε εδώ