H International Life στην Προεδρία του M.D.R.T. Ελλάδος

Νέος Πρόεδρος της Επιτροπής Επικοινωνίας του Οργανισμού M.D.R.T. για την Ελλάδα (Country Chair for Greek Membership Communications Committee – MCC MDRT) εξελέγη ο κ. Δημοσθένης Συκοβάρης, διακεκριμένος Ασφαλιστικός Σύμβουλος του Ομίλου International Life από το 1992. Ο κ. Συκοβάρης ξεκινά την νέα του θητεία την 1η Σεπτεμβρίου 2011, αντικαθιστώντας τον κ. Γιάννη Χατζάκη, ο οποίος κατείχε την αντίστοιχη θέση από το 2008 έως το 2011. Ο κ. Συκοβάρης ανήκει στην Ευρωπαϊκή Ζώνη του M.D.R.T. (Ζώνη 10) και θα συνεργάζεται άμεσα με τον κ. Asvin Chauhan, ο οποίος αναλαμβάνει την θέση του Προέδρου της Ευρώπης.

Ο κ. Δημοσθένης Συκοβάρης ανήκει στο Γραφείο της Χαλκίδας και στο Agency του κ. Χρήστου Γαληρόπουλου της Επιθεώρησης του κ. Στράτου Ξανθόπουλου. Είναι 5 χρόνια μέλος του M.D.R.T. και παρακολουθεί ανελλιπώς όλα τα Παγκόσμια Συνέδρια M.D.R.T. Πριν αναλάβει την θέση του προέδρου διατέλεσε εκπρόσωπος της International Life στην Ελληνική Επιτροπή Επικοινωνίας του M.D.R.T. από το 2007 έως το 2010 και ήταν μέλος της οργανωτικής επιτροπής του 1ου Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου M.D.R.T. Europe ClassiQ. 

Ο κ. Συκοβάρης θα είναι υπεύθυνος για την προώθηση της φιλοσοφίας του M.D.R.T. και την ανάδειξη του επαγγέλματος του Ασφαλιστικού Συμβούλου, μέσα από Ημερίδες και ανάλογες πρωτοβουλίες. Η πρώτη του ομιλία ως Πρόεδρος θα πραγματοποιηθεί στο M.D.R.T. Day Θεσσαλονίκης στις 26 Σεπτεμβρίου 2011.

Ο Γενικός Διευθυντής του Ομίλου International Life κ. Γιάννης Μπράβος δήλωσε: «Αποτελεί τιμή για την International Life ότι ένας δικός μας Ασφαλιστικός Σύμβουλος αναλαμβάνει την προεδρία M.D.R.T. στην Ελλάδα. Για άλλη μια φορά αποδεικνύουμε ότι είμαστε ένας όμιλος με ανθρώπους αξίας που προωθούν την ασφαλιστική ιδέα στην ελληνική αγορά, έχουν υψηλές ικανότητες και συχνά κατακτούν τις κορυφαίες θέσεις της αγοράς! Θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στον κ. Συκοβάρη».