Τα 120 χρόνια της γιόρτασε η Εθνική Ασφαλιστική

Η Εθνική Ασφαλιστική γιόρτασε με μια μοναδική βραδιά, στο roof garden του ξενοδοχείου Holiday Inn στην Λευκωσία, στις 7 Ιουλίου 2011, τις υψηλές αποδόσεις των συνεργατών της για το έτος 2010 αλλά και τα γενέθλια της εταιρείας, αφού η Εθνική φέτος συμπληρώνει 120 χρόνια δημιουργικής παρουσίας στη ελληνική και όχι μόνον ασφαλιστική αγορά.

Οι παρευρισκόμενοι στην εκδήλωση, μεταξύ των οποίων ο Πρόεδρος του ΔΣ της Εθνικής και Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΕΕΓΑ «Η Εθνική» κ. Ιωάννης Κατσουρίδης, η Έφορος Ασφαλίσεων κα Βικτώρια Νάταρ, η Γενική Διευθύντρια του Συνδέσμου Ασφαλιστικών Εταιρειών κα Στέφη Δράκου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας στην Κύπρο κ. Νικόλαος Μπέης, καθώς και ανώτατα στελέχη τόσο της ΕΤΕ (Κύπρου) όσο και της Εθνικής Ασφαλιστικής αλλά και οι ασφαλιστικοί σύμβουλοι και πράκτορες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια εντελώς διαφορετική καλοκαιρινή νύχτα της Λευκωσίας και με τη βοήθεια οπτικοαουστικού υλικού να συνειδητοποιήσουν το μέγεθος, τη μακρά ιστορία αλλά και την μοναδική εισφορά προς τους ασφαλισμένους και την κοινωνία γενικότερα του Ομίλου της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Στις ομιλίες τους τόσο ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, κ. Ιωάννης Κατσουρίδης, όσο και ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Γιώργος Φωτίου, τόνισαν ότι μπορεί η περίοδος να είναι δύσκολη και πρωτόγνωρη για την οικονομία γενικότερα Εθνική Ασφαλιστικήαλλά ότι ο όμιλος της Εθνικής και η Εθνική Ασφαλιστική ειδικότερα θα βγει από την κρίση πολύ πιο δυνατή. 

Οι στοχευμένες προσπάθειες της εταιρείας (α) στην αύξηση του κύκλου εργασιών της μέσα από συγκεκριμένες αγορές, (β) στην μείωση του λειτουργικού κόστους με στόχο να παραμείνει ανταγωνιστική στην αγορά και (γ) στην καινοτομία με νέες ιδέες και προσεγγίσεις στις ανάγκες των πελατών της έτσι που να είναι προτιμητέα, θα αποτελέσουν τη βάση της πορείας της Εταιρείας στις κρίσιμες αυτές στιγμές.  

Η  κληρονομιά, των 120 χρόνων, είναι πολύ βαριά και όλοι φροντίζουμε να την τιμάμε κάθε στιγμή στην σχέση με τους πελάτες, τους συνεργάτες, την πολιτεία και την κοινωνία γενικότερα.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την τελετή βραβεύσεων των κορυφαίων συνεργατών της εταιρείας τόσο από το Εταιρικό όσο και από το Πρακτορειακό Δίκτυο Πωλήσεων και με τη βεβαιότητα ότι Εθνική στην Κύπρο θα γίνει ακόμη πιο δυνατή κατακτώντας τη θέση που της αρμόζει.