ΠΣΑΣ: Οι κορυφαίοι ασφαλιστικοί σύμβουλοι για το 2010

Για άλλη μία χρονιά, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Συμβούλων βράβευσε τους Κορυφαίους Ασφαλιστικούς Συμβούλους της Χώρας για το έτος 2010. 

Η Εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου, στην Αθήνα, την Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011.
Οι επίσημοι καλεσμένοι, η προσέλευση Συναδέλφων Ασφαλιστικών Συμβούλων, οι εκπρόσωποι των εταιριών αλλά και του κλαδικού τύπου συνέβαλλαν στην επιτυχία αυτής της εκδήλωσης.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος βραβεύθηκαν οι Κορυφαίοι Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι για το 2010, τίτλος ιδιαίτερα τιμητικός, τόσο για τους ίδιους, όσο και για τις Εταιρίες με τις οποίες συνεργάζονται. 

Δημήτρης Σπυράκος, Γενικός Γραμματέας ΚαταναλωτήΟ τίτλος του Κορυφαίου Ασφαλιστικού Συμβούλου είναι ιδιαίτερα σημαντικός, γιατί απονέμεται από εμάς τους ίδιους και δίνεται μόνο μια φορά σε κάθε Ασφαλιστικό Σύμβουλο.

Οι κορυφαίοι για το 2010 είναι:
- Στον κλάδο Ζωής η κα Αρακά Ελευθερία από την Interamerican
-Στον κλάδο Γενικών Ασφαλίσεων ο κ. Φραγκιαδάκης Ευάγγελος από την Εθνική Ασφαλιστική και
- Στον κλάδο Αμοιβαίων Κεφαλαίων ο κ. Μωραϊτης Διονύσιος από την Allianz.

Τα βραβεία απένειμε αντίστοιχα ο κ. Δημήτριος Σπυράκος από τη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή.
Ακολούθησαν οι Βραβεύσεις  ΠΣΑΣ-MDRT, από τον Πρόεδρο MDRT Ελλάδος, κ. Γιάννη Χατζάκη.

ΠΣΑΣ - Βράβευση Κορυφαίων Ασφαλιστικών Συμβούλων για το 2010 Τους παρευρισκομένους καλωσόρισε η Πρόεδρος, κα Ελένη Γρυπάρη, η οποία στην ομιλία της αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ότι οι ασφάλειες ήταν πάντα μία σχέση ανθρώπου και όχι on line αγορά.

– Λόγοι για τους οποίους το bankassurance κερδίζει έδαφος

– Κοινούς κανόνες Εποπτείας η Ασφαλιστική Αγορά δεν μπορεί να έχει με τις τράπεζες. 

– Σχέσεις ΠΣΑΣ-Διαμεσολαβούντων με την ΕΑΔΕ

– Ζητούμε καινοτόμα & φερέγγυα Ασφαλιστικά Προϊόντα. 

Συντελεστές της καταπληκτικής αυτής βραδιάς ήταν:
Μέγας Χορηγός: Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών
Χορηγοί: Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά, Interamerican, Εθνική Ασφαλιστική, Ευρωπαϊκή Πίστη, Allianz, Chartis Hellas, ΠΣΑΣ - Βράβευση Κορυφαίων Ασφαλιστικών Συμβούλων για το 2010Καραβίας & Συνεργάτες, International Life, Arag, Demco & ING. 

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός LDL, της οποίας η Πρόεδρος κα Μελίνα Σταυρίδου προσέφερε τα στεφάνια των Βραβεύσεων και ένα πίνακα ζωγραφικής που κέρδισε ο κ. Νεοπτόλεμος Κρεμμύδας από το μεσιτικό γραφείο Βαβυλουσάκης & Συνεργάτες με την υπ. Αριθμ. 401 πρόσκληση. 

Ήταν μία όμορφη βραδιά.
Το Διοικητικό Συμβούλιο αισθάνεται την ανάγκη, να ευχαριστήσει όλους όσοι συνετέλεσαν στη επιτυχία της Εκδήλωσης και εύχεται σε όλους να έχουν ένα χαρούμενο και ασφαλές Καλοκαίρι.