Εκπαιδευτικό πρόγραμμα του ΕΙΑΣ στο Λονδίνο

Σε μια περίοδο που κατά γενική ομολογία το κλίμα της ελληνικής, αλλά και πανευρωπαϊκής αγοράς δεν θα χαρακτηριζόταν ως το πιο ευχάριστο, το ΕΙΑΣ με μια πρωτοποριακή συνεργασία, πέρασε τα ελληνικά σύνορα και για πρώτη φορά στην ιστορία του ανέπτυξε και παρέδωσε εκπαιδευτικό πρόγραμμα περί των ασφαλίσεων, στο Λονδίνο.

Η εταιρία CARGLASS, θυγατρική της BELRON με έδρα το Λονδίνο, η οποία ως γνωστόν ασχολείται με επισκευές και αντικαταστάσεις κρυστάλλων αυτοκινήτων, στην προσπάθειά της να επικοινωνήσει αποτελεσματικότερα με τις ασφαλιστικές εταιρίες που συνεργάζεται, ζήτησε τη συνδρομή του ΕΙΑΣ προκειμένου να επιμορφώσει στελέχη της στις λειτουργίες και τις πρακτικές των ασφαλίσεων και των ασφαλιστικών εταιριών. 

Μετά από ένα επιτυχημένο πρόγραμμα που διεξήχθη στην Αθήνα, στο τέλος Φεβρουαρίου στα γραφεία του ΕΙΑΣ, με Εισηγητές τους κ.κ. Ν. Αδαμαντιάδη, Σ. Λευθεριώτη, την κα Κ. Λόντου και την κα Μ. Τσικογιαννοπούλου, η CARGLASS αποφάσισε να επιμορφώσει αντιστοίχως κάποια από στελέχη της του συνόλου των χωρών της Ε.Ε. 

Ο κ. Κώστας Παπαϊωάννου μαζί με τους εκπαιδευόμενους στα κεντρικά γραφεία της Belron στο Milton Park του Egham στο ΛονδίνοΈτσι με τη συνδρομή του συνεργάτη του ΕΙΑΣ, εκπαιδευτή κ. Κώστα Παπαϊωάννου σχεδιάστηκε ειδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα διάρκειας δύο ημερών, το οποίο και διεξάχθηκε από αυτόν με επιτυχία στις 28 και 29 Ιουνίου 2011 στα κεντρικά γραφεία της BELRON στο Egham του Λονδίνου. 

Στο σεμινάριο συμμετείχαν ανώτατα και ανώτερα στελέχη της εταιρείας από Αγγλία, Ολλανδία, Ισπανία, Βέλγιο και Ιταλία. 

Το ΕΙΑΣ πρόκειται να συνεχίσει τις προσπάθειές του που έχουν στόχο την συμβολή του στην ανάπτυξη της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς μέσω παροχής απόλυτα εξειδικευμένης και σύγχρονης εκπαίδευσης, επεκτείνοντας και εμπλουτίζοντας τις δραστηριότητές του με νέα και απόλυτα προσαρμοσμένα στις σύγχρονες προκλήσεις εκπαιδευτικά προγράμματα, τόσο εντός, όσο και εκτός Ελλάδας.