Επαγγελματική Πιστοποίηση Συμβούλου Σύνταξης από την Allianz

Την Επαγγελματική Πιστοποίηση του «Συμβούλου Σύνταξης» καθιερώνει η Allianz Ελλάδος, προκειμένου να βελτιώσει περαιτέρω τις παρεχόμενες υπηρεσίες της προς τους ασφαλισμένους, αλλά και να επιβραβεύσει όσους συνεργάτες της «βλέπουν» τον εαυτό τους στην υψηλότερη βαθμίδα πωλήσεων της εταιρείας.
 
Πρόκειται για μια διαδικασία κορυφαίας επαγγελματικής πιστοποίησης, με την οποία η Allianz Ελλάδος αποδεικνύει εμπράκτως ότι η υπευθυνότητα και ο επαγγελματισμός δεν είναι έννοιες αφηρημένες, αλλά ενισχύονται με τη γνώση και τη διαρκή εκπαίδευση. Εξάλλου, η πιστοποίηση εστιάζεται στις δραστηριότητες που αποτελούν προτεραιότητα του ομίλου Allianz σε κάθε χώρα, παρέχοντας τη δυνατότητα συμμετοχής στους πιο αξιόλογους και ικανούς συνεργάτες της.
 
Στην Allianz Ελλάδος, η πιστοποίηση ήδη άρχισε να εφαρμόζεται στους ασφαλιστικούς συμβούλους του agency, που αποτελούν τον «πυρήνα» ανάπτυξης των δραστηριοτήτων Ζωής και Υγείας.
 
Βράβευση Συμβούλων Σύνταξης από την AllianzΗ πιστοποίηση προϋποθέτει τη θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση του συνεργάτη της Allianz, την εξέτασή του στην ύλη που διδάχτηκε, όπως και μια πρακτική δοκιμασία 6 μηνών, περίοδο κατά την οποία ο συνεργάτης καλείται να αποδείξει την ικανότητά του να εφαρμόσει στην πράξη τη θεωρητική του γνώση. Ένα χρόνο μετά τη δημιουργία του Προγράμματος Επαγγελματικής Πιστοποίησης «Σύμβουλος Σύνταξης» 56 συνεργάτες της Allianz Ελλάδος βρίσκονται στη διαδικασία της θεωρητικής και πρακτικής εφαρμογής του προγράμματος, με 9 από αυτούς να ολοκληρώνουν σήμερα επιτυχώς το πρόγραμμα.
 
Ο Εκτελεστικός Διευθυντής Πωλήσεων της Allianz Ελλάδος, κ. Μιχάλης Σωτηράκος, αναφερόμενος στο Πρόγραμμα Επαγγελματικής Πιστοποίησης δήλωσε ότι “στόχος μας είναι το σύνολο των συνεργατών μας που ασχολούνται με συνταξιοδοτικές και αποταμιευτικές ανάγκες να αποκτήσει, πέραν της βασικής επαγγελματικής πιστοποίησης που η Ελληνική νομοθεσία προβλέπει, και την Πιστοποίηση του «Συμβούλου Σύνταξης» ώστε να αναδείξει περαιτέρω τις ικανότητές του, όπως και την υπεραξία των προϊόντων που προσφέρει η Allianz Ελλάδος, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερα οφέλη στον ασφαλισμένο, και στον ίδιο την ευκαιρία να κερδίσει πρωτιές στον καθημερινό “αγώνα πωλήσεων”».