Route 38: Ταξίδι με Ασφάλεια & Προοπτικές από την International Life

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 38ο Συνέδριο Πωλήσεων του Ομίλου International Life

«Έχουμε το σθένος, έχουμε τις δυνάμεις, έχουμε την ψυχή, έχουμε την τεχνολογία, το Know how, έχουμε τις μεθόδους, την στρατηγική, έχουμε 500 εργαλεία, έχουμε τα όνειρα, έχουμε τους στόχους, έχουμε πάρα πολλά εφόδια. Έχουμε τα προϊόντα, και έχουμε τη διάθεση να φτιάξουμε και άλλα προϊόντα, να καλύψουμε οποιεσδήποτε ανάγκες έξω της κοινωνίας, τα έχουμε όλα», δήλωσε ο κ. Φωκίων  Μπράβος, Πρόεδρος του Ομίλου International Life, κλείνοντας τις εργασίες του 38ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Πωλήσεων. 

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 38ο Συνέδριο Πωλήσεων του Ομίλου International Life στο θέρετρο Costa Navarino στην Μεσσηνία στις 21 και 22 Ιουνίου 2011, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στο σύνολο των συμμετεχόντων. Το Συνέδριο είχε τίτλο “Route 38: Ταξίδι με Ασφάλεια και Προοπτικές”, ένα μαγευτικό, ανατρεπτικό και ατέρμονο ταξίδι, στο οποίο η International Life χάραξε ένα νέο road map και σηματοδότησε την περαιτέρω πορεία της, μέσα από πολύ σημαντικούς σταθμούς. Στο συνέδριο συμμετείχαν περισσότεροι από 250 συνεργάτες και φίλοι του Ομίλου, Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι, Στελέχη του Δικτύου Πωλήσεων, Διοικητικοί Υπάλληλοι, Εκπρόσωποι Τύπου και επίσημοι προσκεκλημένοι.

Οι εργασίες του Συνεδρίου ξεκίνησαν την Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011 με Welcoming Event και κεντρικό παρουσιαστή τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Περικλή Λίβα, στο οποίο πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις των Υπαλλήλων της Χρονιάς 2011, των συνεργατών που ταξιδεύουν με τον Όμιλο International Life 20, 25, 30, 35 & 40 χρόνια, τιμής ένεκεν βραβεύσεις, καθώς και βραβεύσεις των συνεργατών του Ομίλου για το 2009 και το 2010. Στα πλαίσια του Welcoming Event, πραγματοποιήθηκαν και σημαντικές ανακοινώσεις αναφορικά με τις προηγμένες υπηρεσίες και τα νέα καινοτόμα προϊόντα ζωής του Ομίλου από την Διευθύντρια Δικτύου Πωλήσεων Agency System κα Ιωάννα Κοτσιφάκη και τον Τεχνικό Διευθυντή Ζωής κ. Μάκη Χαλικιά.

Το Συνέδριο συνεχίστηκε την Τρίτη 21 Ιουνίου 2011 με παρουσιαστή τον κ. Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος έδωσε στην ημέρα τον ιδιαίτερό του τόνο. Σε κλίμα εποικοδομητικού διαλόγου οι σύνεδροι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις ομιλίες στελεχών του Ομίλου

Τις εργασίες του Συνεδρίου άνοιξε ο Πρόεδρος της International Life Α.Ε.Α.Ζ. και Καθηγητής Πανεπιστημίου Πειραιώς κ. Μιλτιάδης Νεκτάριος, ο οποίος μίλησε για την παρούσα χρηματοοικονομική συγκυρία, την πορεία της διεθνούς και ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς καθώς και τις προϋποθέσεις ανάπτυξής τους. Ο κ. Νεκτάριος έκλεισε την ομιλία του επισημαίνοντας: «Το ζητούμενο της εποχής είναι η συγκέντρωση δυνάμεων για την εκμετάλλευση των δυνατοτήτων της συγκυρίας και μετατροπή της τρέχουσας κρίσης σε ευκαιρία ραγδαίας ανάπτυξης».

Η πρώτη στάση του Route 38 πραγματοποιήθηκε με την ομιλία του Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Περικλή Λίβα ο οποίος μίλησε για το όχημα της International Life και το ταξίδι του που συνεχίζει μέχρι σήμερα με σωστές κατευθύνσεις, σημαντικούς επιβάτες και δυναμική πορεία. Ο κ. Λίβας δήλωσε χαρακτηριστικά: «Οι κανόνες που εμείς οι ίδιοι  βάζουμε για την πορεία μας και για το μεγάλο ταξίδι της Ζωής μας είναι οι ουσιαστικοί συνοδηγοί μας και αυτοί, αν είναι σωστοί και τους τηρήσουμε, μας οδηγούν πάντα στη επιτυχία και στην καταξίωση».