Στο Άμστερνταμ ταξιδεύει η ΑΧΑ Ασφαλιστική

Η περιήγηση στην αρχοντική πόλη περιελάμβανε ξενάγηση στην Dam Square, το Βασιλικό Παλάτι, τη Skinny Bridge και τη μεγαλύτερη απογευματινή αγορά της Ευρώπης, την Albert Cuyp. Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στα διάσημα κανάλια της πόλης, καθώς και σε ένα από τα διάσημα κτίρια κατεργασίας διαμαντιών, όπου οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για τη μοναδική τέχνη δημιουργίας πολυτελών κοσμημάτων, την κατηγοριοποίησή τους και είχαν την ευκαιρία να δουν και να «δοκιμάσουν» μοναδικά εκθέματα αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.  Ακολούθησε επίσκεψη στο Μουσείο Rijksmuseum, το μεγαλύτερο μουσείο της Ολλανδίας, για να θαυμάσουν οι Συνεργάτες πίνακες των Ολλανδών ζωγράφων του 17ου αιώνα, αλλά και καλλιτεχνήματα της Ολλανδικής γλυπτικής και βιομηχανικής τέχνης του 13ου αιώνα. 

Επιπρόσθετα, πραγματοποιήθηκε μια μοναδική ολοήμερη εκδρομή στην πανέμορφη εξοχή της Ολλανδίας. Στην περιοχή Zaanse Schans είχαν την ευκαιρία να δουν τον τρόπο ζωής των Ολλανδών, πριν την εκβιομηχάνιση. Μεταξύ άλλων, θαύμασαν μερικούς από τους εναπομείναντες ανεμόμυλους, διαφόρων σχημάτων και μεγεθών, πολλοί από τους οποίους λειτουργούν ακόμα και σήμερα.
 
Στη συνέχεια, οι συμμετέχοντες επισκέφθηκαν τη μεσαιωνική πόλη του Edam που είναι εξίσου εντυπωσιακή με ιδιαίτερα αρχιτεκτονικά μνημεία, όπως η Εκκλησία του Αγ. Νικολάου, το Παλαιό Δημαρχείο, το Μουσείο της πόλης, ο πύργος Carillon και η διάσημη υπαίθρια αγορά τυριού, του πασίγνωστου και πεντανόστιμου ένταμ, το οποίο είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν σε μια φάρμα τυριών.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τη βόλτα στα κανάλια, θαυμάζοντας τις εντυπωσιακές κατοικίες, τις πετρόχτιστες γέφυρες, τα όμορφα διακοσμημένα κτίρια, τη γέφυρα με τις 7 αψίδες, την Thin Brigde στον ποταμό Amstel, αλλά και το διάσημο λιμάνι. 

Το πρόγραμμα περιελάμβανε δραστηριότητες ενίσχυσης της ομαδικότητας, όπως μαθήματα μαγειρικής σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο για μια μοναδική μαγειρική εμπειρία και bartending στο House of Bols, όπου έμαθαν τα μυστικά του ιδανικού cocktail.

AXA Ασφαλιστική - ΆμστερνταμΤην επόμενη ημέρα αναχώρησαν για μια συναρπαστική εκδρομή στην πόλη Aalsmeer, αλλά και στη Χάγη. Στην Aalsmeer επισκέφθηκαν τη μεγαλύτερη αγορά – δημοπρασία λουλουδιών στον κόσμο για να παρακολουθήσουν τη διαδικασία και να «μεθύσουν» από τα αρώματα των λουλουδιών.

 Κατόπιν, κατευθύνθηκαν στη Χάγη, ίσως την πιο κοσμοπολίτικη και αριστοκρατική πόλη της Ολλανδίας, έδρα της Ολλανδικής κυβέρνησης και του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου. Στη ξενάγηση, μεταξύ άλλων επισκέφθηκαν το Παλάτι της Ειρήνης, ένα από τα διασημότερα αξιοθέατα.

Τους Ασφαλιστικούς μας Συνεργάτες συνόδευσαν οι κ.κ. Θωμάς Πουφινάς, Offer Director, Κοσμάς Σμπιλής, Διευθυντής Πωλήσεων Agency System, Μαίρη Ευσταθίου Επικεφαλής του τμήματος Αποζημιώσεων Ζωής και ο κύριος Ιωάννης Γεωργίου από τη Διεύθυνση Πωλήσεων Agency System.