«Βραδιά Επιτυχιών» για τη Metlife

H ετήσια εκδήλωση για την απονομή των Βραβείων και των Διακρίσεων στους Συνεργάτες της MetLife Alico, οι οποίοι με το παραγωγικό τους έργο, τις επιδόσεις και τον επαγγελματισμό τους διακρίθηκαν την περασμένη χρονιά, είναι πάντα μια μεγάλη Γιορτή.

Έτσι και φέτος διακεκριμένοι Συνεργάτες της από όλη την Ελλάδα, τα διοικητικά στελέχη αλλά και εκλεκτοί καλεσμένοι από την ασφαλιστική και επιχειρηματική κοινότητα συγκεντρώθηκαν στο ξενοδοχείο «Astir Palace», στη Βουλιαγμένη, για να γιορτάσουν τις επιτυχίες της Εταιρίας και τα κορυφαία αποτελέσματα που κατέγραψε το 2010.

Β. Toppeta, Πρόεδρος της MetLife InternationalΙδιαίτερα σημαντικό είναι το γεγονός ότι στην εκδήλωση παραβρέθηκε και σύσσωμη η Ηγετική Ομάδα της Εταιρίας, με επικεφαλής τον κ. Β. Toppeta, Πρόεδρο της MetLife International.

Τους προσκεκλημένους καλωσόρισαν ο κ. Α. Βασιλείου, Executive Vice President, MetLife Group Inc., President & CEO, Central & Eastern Europe και ο κ. Δ. Μαζαράκης, Chief Sales & Marketing Officer.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγιναν σημαντικές αναφορές στην αναπτυξιακή δυναμική της Εταιρίας σε τοπικό, ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο. Οι διακεκριμένοι ομιλητές τόνισαν με μεγάλη ικανοποίηση τις εξαιρετικές προοπτικές που ανοίγονται για την περαιτέρω ανάπτυξη της Εταιρίας. Ακόμη, αναγνώρισαν για ακόμα μια φορά ότι η MetLife Alico στην Ελλάδα ενισχύει σταθερά την κορυφαία θέση της στην ασφαλιστική αγορά, πάντα προσηλωμένη στις αρχές και τις αξίες που διέπουν διαχρονικά την εταιρική της φιλοσοφία.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο κ. B. Toppeta τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής:

“Αποτελεί ιδιαίτερη ικανοποίηση για μένα να βρίσκομαι μαζί σας στην Ελλάδα, σε αναγνώριση των  εξαιρετικών επιτευγμάτων σας. Η Εταιρία είναι υπερήφανη για όλα όσα έχετε επιτύχει.

Το πάθος και η αφοσίωσή σας κάνουν τη διαφορά στη ζωή των πελατών σας. Διαδραματίζετε έναν πολύ σημαντικό ρόλο στην εκπλήρωση του στόχου που έχει θέσει η MetLife να αποτελεί την κορυφαία ασφαλιστική εταιρία παγκοσμίως και την ίδια στιγμή Ο κ. Δ. Μαζαράκης, Chief Sales & Marketing Officerκτίζετε μια καλύτερη ζωή για τις οικογένειές σας. Επιτρέψτε μου να πω, σας ευχαριστώ!

Στη MetLife βοηθούμε τους ασφαλιστές μας να γίνουν ακόμη πιο αποτελεσματικοί, παρέχοντας εργαλεία που σας επιτρέπουν να προσεγγίσετε περισσότερους πιθανούς πελάτες, να τους εξυπηρετείτε ακόμα καλύτερα και να τους προσφέρετε ακόμη πιο εξελιγμένα προγράμματα. Σας ενθαρρύνω να συνεχίσετε να αναβαθμίζετε τις ικανότητές σας ως επαγγελματίες ασφαλιστές. Ο κόσμος συνεχώς εξελίσσεται και κανείς μας δεν μπορεί να μένει στάσιμος.

Βλέπω εδώ μια δυναμική ομάδα υψηλών επιδόσεων, αφοσιωμένη στην συνεχή επαγγελματική ανάπτυξη και στην ποιοτική εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων. 

To Agency αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της στρατηγικής μας και μία από τις σημαντικότερες προτεραιότητές μας είναι η περαιτέρω ενδυνάμωσή του. Υπάρχει μια άμεση σύνδεση μεταξύ της επιτυχίας σας και της επιτυχίας της Εταιρίας συνολικά. Κορυφαίο Γραφείο Πωλήσεων του Στράτου Κακάμπουρα.Ελπίζω ότι όλοι σας νιώθετε το ίδιο πεπεισμένοι όπως εγώ ότι η MetLife είναι η καλύτερη Εταιρία για να αναπτύξετε την καριέρα σας καθώς διαθέτει οικονομική ισχύ, πνεύμα συνεργασίας και καινοτομίας, ξεκάθαρο αναπτυξιακό όραμα, άριστη γνώση της παγκόσμιας αγοράς, αλλά και των τοπικών αγορών, ευαισθησία και ηγεσία.

Σε αυτό το πλαίσιο και με δεδομένη την αφοσίωση στους πελάτες σας, την ετοιμότητά σας να υπερβείτε το συμβατικό «καθήκον» σας, με τις προσωπικές σας δεξιότητες και την εξειδίκευσή σας, η MetLife μπορεί να σας προσφέρει μεγάλες ευκαιρίες για μια μακρά και επιτυχημένη επαγγελματική πορεία.

Συγχαρητήρια! Είστε οι καλύτεροι των καλύτερων. Εκτιμούμε τις προσπάθειές σας, τα επιτεύγματά σας, την αφοσίωσή σας αλλά και την ενέργεια που αφιερώνετε στην καθημερινή σας εργασία. Με ανθρώπους σαν εσάς, δεν υπάρχουν στόχοι για την MetLife που δεν μπορούν να επιτευχθούν και μπορούμε να αναμένουμε πολλές ακόμη επιτυχίες και στο μέλλον”.

Στο μήνυμά του, ο κ. Α. Βασιλείου αναφέρθηκε στην πορεία και τις εξαιρετικές προοπτικές της Εταιρίας, υπογραμμίζοντας:

“Η MetLife Alico συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της μέσα στο ιδιαίτερα απαιτητικό περιβάλλον που χαρακτηρίζει σήμερα την ασφαλιστική αγορά, αλλά και την ευρύτερη οικονομία, ξεχωρίζοντας για άλλη μια φορά με τις επιδόσεις της.

Εχουμε κάθε λόγο να αισθανόμαστε δικαιωμένοι για τις επιλογές μας και αισιόδοξοι για ένα μέλλον που είναι κτισμένο σε σταθερές βάσεις και το οποίο εμείς οι ίδιοι διαμορφώνουμε καθημερινά με την αφοσίωση και τον επαγγελματισμό που οφείλει να χαρακτηρίζει πάντοτε το έργο μας.

Για άλλη μια φορά αποδείξαμε ότι διαθέτουμε τις δυνατότητες και την αποφασιστικότητα να οδηγήσουμε την Εταιρία μας ακόμη ψηλότερα, προσηλωμένοι πάντα στις αρχές που διέπουν την σχέση εμπιστοσύνης με τους εκατοντάδες χιλιάδες ασφαλισμένους μας.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η MetLife Alico αποτελεί το «μέτρο αναφοράς» στην ασφαλιστική αγορά. Πρωταρχικό μας μέλημα είναι η οικονομική ευρωστία και η φερεγγυότητα της Εταιρίας να συνδυάζονται με την παροχή υπηρεσιών επιπέδου.

Η ξεχωριστή θέση που κατέχει η MetLife Alico οφείλεται στους ανθρώπους της, τόσο του Παραγωγικού όσο και στο Διοικητικού Συστήματος. Σήμερα τιμούμε τους κορυφαίους συνεργάτες του Δικτύου των Γραφείων Πωλήσεων. Είμαστε υπερήφανοι γιατί διαθέτουμε στις τάξεις μας πραγματικούς επαγγελματίες, οι οποίοι τιμούν την Εταιρία μας και αποτελούν παράδειγμα για τους συναδέλφους τους σε ολόκληρη την αγορά.

Κορυφαία Ομάδα για το 2010 αναδείχτηκε η Ομάδα του Χαράλαμπου Σουΐδα, από το Γραφείο Πωλήσεων του Στράτου ΚακάμπουραΔεν θα πρέπει, όμως, να επαναπαυόμαστε στις επιτυχίες μας. Η ανάγκη για  ολοκληρωμένη ασφαλιστική κάλυψη είναι πλέον πιο επιτακτική από κάθε άλλη φορά. Για τον λόγο αυτό, μέσα από την συστηματική, καθημερινή εργασία μας, φροντίζουμε ώστε όσο το δυνατόν περισσότερες οικογένειες να εμπιστεύονται το μέλλον τους στην MetLife Alico, γνωρίζοντας ότι έχουν κάνει την κορυφαία επιλογή!”.

O κ. Δ. Μαζαράκης αναφέρθηκε στο ποιοτικό και αξιόπιστο έργο των ανθρώπων της Εταιρίας, αλλά και στην ξεχωριστή θέση της MetLife Alico στην Ελληνική ασφαλιστική αγορά:

“Η MetLife είναι μια παγκόσμια ασφαλιστική δύναμη. Και τη δύναμή της την αντλεί από την εμπιστοσύνη με την οποία την περιβάλλουν τα 90 εκατομμύρια των Ασφαλισμένων μας σε περισσότερες από 60 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Η δουλειά μας είναι εξαιρετικά δημιουργική, αλλά για τον ίδιο λόγο είναι και πολύ απαιτητική, υπεύθυνη. Χρειάζεται επαγγελματικό πάθος, προσήλωση και πίστη στις αρχές και τις αξίες που πρεσβεύουμε. Στην Ελλάδα, 47 χρόνια τώρα, έχουμε αποδείξει ότι η ηγεσία και οι Άνθρωποι της MetLife Alico παράγουν πραγματικά αξιόπιστο έργο και προασπίζουν τα συμφέροντα των Ασφαλισμένων μας. Αυτό, θεωρώ, ότι είναι ο μεγαλύτερος έπαινος που μπορεί να αποσπάσει μια υπεύθυνη και δεμένη Ομάδα άξιων και ικανών επαγγελματιών, όπως είναι η δική μας.

Δίκαια, λοιπόν, γιορτάζουμε και φέτος τις επιτυχίες μας και είμαι βέβαιος ότι η παράδοση των υψηλών επιδόσεων, της αποτελεσματικότητας και της παραγωγικότητας θα χαρακτηρίζει το έργο και τη δράση μας και στα χρόνια που έρχονται.

Είναι πολύ σημαντικό για όλους εμάς στην MetLife Alico που καλούμαστε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στην ελληνική κοινωνία και να στηρίζουμε την ανάπτυξη του θεσμού της Ιδιωτικής Ασφάλισης, ότι εκπροσωπούμε μια κορυφαία Εταιρία που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των Ασφαλισμένων μας αλλά και όλων των παραγόντων της αγοράς και δημιουργεί σταθερά τις συνθήκες που αναζητούν όλοι για την Ασφάλεια της Ζωής τους.

Και αυτό, όπως καλά γνωρίζετε, δεν είναι ούτε τυχαίο ούτε ευκαιριακό. Έχουμε εργαστεί όλοι, σωστά και μεθοδικά, πολλά χρόνια τώρα, για να χτίσουμε την οικονομική μας ευρωστία, για να οργανώσουμε το πιο επαγγελματικό Δίκτυο Ασφαλιστικών Συμβούλων στη χώρα μας, για να κρατάμε την παραγωγικότητά μας στα υψηλότερα δυνατά επίπεδα, για να παρέχουμε αξιόπιστες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες με σημαντική προστιθέμενη αξία.

Από την 5η θέση σε μερίδιο αγοράς το 2007, εδραιωθήκαμε στην 2η θέση, με μερίδιο αγοράς 13,3% για το 2010, γεγονός που αντανακλά την εμπιστοσύνη της ελληνικής κοινωνίας στο έργο και την προσφορά μας. Είμαστε η μόνη ασφαλιστική εταιρία ζωής μεταξύ των πέντε πρώτων εταιριών της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς που παρουσιάζει συνεχή αύξηση κύκλου εργασιών την τελευταία τριετία. Είμαστε η εταιρία που καταγράφει τη μεγαλύτερη ποσοστιαία αύξηση μεριδίου κατά 24,3% την ίδια περίοδο.

Η συνεχής αύξηση του κύκλου εργασιών μας και του μεριδίου αγοράς μας συνδυάζεται με την ταυτόχρονη ικανότητά μας να δημιουργούμε κέρδη και αξία για το μέτοχό μας, ενώ διατηρούμε διαχρονικά τον υψηλότερο δείκτη φερεγγυότητας στην Ελληνική ασφαλιστική αγορά, γεγονός που κάνει ακόμη πιο σημαντικές τις παραπάνω επιδόσεις μας.

Σίγουρα λοιπόν δεν είναι τυχαίο ότι η MetLife Alico αποτελεί την πρώτη επιλογή των μεγαλύτερων Ελληνικών και πολυεθνικών εταιριών για την ασφάλιση του προσωπικού τους καθώς και ότι τις εμπιστεύονται περισσότερα από 640 εκατομμύρια σε υπό διαχείριση κεφάλαια για την εξασφάλιση της σύνταξης των ανθρώπων τους.  

Είμαι βέβαιος ότι εάν ρωτήσουμε τους συνεργάτες που τιμούμε σήμερα ποια θεωρεί τη βασική κινητήρια δύναμη που τον έχει οδηγήσει σε αυτά τα αποτελέσματα, θα μας απαντήσει ότι είναι η υποστήριξη, η εμπιστοσύνη και η σιγουριά που νιώθει μέσα σε έναν καλά οργανωμένο και τόσο δυναμικό ασφαλιστικό οργανισμό όπως η MetLife Alico, που έχει στο κέντρο της προσοχής του το όφελος του Ασφαλισμένου και προσφέρει στους συνεργάτες του όλες τις προϋποθέσεις για μια καριέρα χωρίς όρια.
Σε ένα τόσο προκλητικό και ευμετάβλητο οικονομικό περιβάλλον που ζούμε, ένα περιβάλλον για δυνατούς και ικανούς παίκτες, εμείς στην MetLife Alico έχουμε το εξαιρετικό συγκριτικό πλεονέκτημα να μπορούμε να προγραμματίζουμε και να υλοποιούμε τη στρατηγική μας με τη δυναμική του πρωτοπόρου και την ωριμότητα ενός συνετού ηγέτη”.

Η λαμπρή βραδιά ολοκληρώθηκε με ένα θαυμάσιο δείπνο γύρω από την πισίνα του ξενοδοχείου, με φόντο το γαλάζιο του Σαρωνικού, αφήνοντας σε όλους τις καλύτερες εντυπώσεις.