Η Ευρωπαϊκή Πίστη δείχνει τον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο!

Σημαντικές είναι οι πρωτοβουλίες που πραγματοποιεί η Ευρωπαϊκή Πίστη με στόχο την μείωση της αλόγιστης χρήσης πλαστικού αλλά και της καλύτερης δυνατής ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των Συνεργατών και των πολιτών.

Μ’ ένα ταξίδι δράσεων, στο πλαίσιο της εκστρατείας #SkepsouAllios, η Εταιρία δείχνει τον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο, που ξεκινά σήμερα! Όπως αναφέρει:

-Δημιουργήσαμε ένα ερωτηματολόγιο για τους εργαζόμενους και συνεργάτες της Ευρωπαϊκής Πίστης, για να δούμε τι τελικά γνωρίζουν για τα πλαστικά.

-Δημιουργήσαμε ειδικό ενημερωτικό βίντεο για τις καταστρεπτικές συνέπειες της αλόγιστης χρήσης πλαστικών και τη συνολική πρωτοβουλία της Εταιρίας για τη μείωση των πλαστικών μιας χρήσης.

-Τα μηνύματα της καμπάνιας βρίσκονται σε διάφορα σημεία των κεντρικών μας γραφείων εμφυσώντας σε όλους τους ανθρώπους μας το ότι «Ένα καλύτερο αύριο ξεκινά από σήμερα».

-«Ντύσαμε» τις στάσεις λεωφορείων σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας με την καμπάνια της Εταιρίας.

-Το #Skepsou Allios «απέκτησε φωνή» στους ραδιοφωνικούς σταθμούς Pepper 96,6, Εν Λευκώ 87,7, Μελωδία 99,2 και ΣΚΑΪ 100,3. Στα μηνύματα ενημερώνουμε το κοινό για προβλήματα που δημιουργούνται από τη χρήση πλαστικών και προτρέπουμε να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Εταιρίας και να μειώσουν τα πλαστικά μιας χρήσης.

-Συμμετέχουμε στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα για τη μείωση των αποβλήτων, ενώνοντας τη φωνή μας με φορείς της ΕΕ για ένα καλύτερο αύριο.

-Όλοι οι εργαζόμενοι της Ευρωπαϊκής Πίστης έχουν προμηθευτεί, μεταξύ άλλων, υφασμάτινες τσάντες, θερμός, ποτήρια πολλαπλών χρήσεων και χρησιμοποιούν βιοδιασπώμενα καλαμάκια στα ροφήματα τους.

*διαβάστε αναλυτικά στο περιοδικό ViSION

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*